MANAGER VERVOER – LOCATIE OSS – 40 UUR
Van Driel Groep
Galliërsweg, NL
22 dagen geleden

40 uur per week

Heb jij leidinggevende ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als je werkt bij een bedrijf waar je collega’s dagelijks 7.

500 ritten rijden met circa 450 voertuigen, dan heb jij als Manager Vervoer genoeg te doen.

Voor onze afdeling Groepsvervoer zijn wij op zoek naar Manager Vervoer. De afdeling Groepsvervoer is verantwoordelijk voor het dagelijks vervoer van leerlingen naar scholen voor het speciaal onderwijs en cliënten naar (zorg)instellingen en dagbestedingen.

De basisplanning van deze routes en de volgorde zijn al gemaakt en de planners zorgen vervolgens voor de puntjes op de spreekwoordelijke i’.

Kwalificaties en vaardigheden

In deze leidinggevende functie ben je volledig verantwoordelijk voor deze afdeling. Onder jouw leiding zorg je ervoor dat je planners en chauffeurs alle ritopdrachten met betrekking tot het geplande taxivervoer op een correcte wijze plannen en uitvoeren.

Uiteraard staat een perfecte planning van de dagelijkse activiteiten voorop, maar daarnaast heb je ook oog voor een optimale personeelsbezetting en bezettingsgraad, ziekteverzuim, het sturen op kengetallen, schade-

en klachtafhandeling, kwaliteit- en kostenbewaking, etc.

Voor deze functie heb je ideaal gezien :

 • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een logistieke richting;Enkele jaren relevante en aantoonbare leidinggevende werkervaring;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;Gestructureerde, resultaatgerichte mentaliteit en ben je stressbestendig;Uitstekende communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling;
 • Klant- en servicegerichte houding;Ervaring in de taxibranche is een pré.

  Dit mag je van ons verwachten :

  Je komt te werken in een klein, maar gezellig team binnen een ondernemend en groeiend familiebedrijf. Als manager vervoer maak je deel uit van het Management Team.

  Het MT heeft periodieke overleggen waar in een laagdrempelige en open sfeer wordt gekeken naar (interne) verbeteringen binnen het bedrijf.

  Het betreft een fulltime baan voor 40 uur per week. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

  Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Mocht je meer vragen over deze functie hebben aarzel dan niet om contact op te nemen met Quyen Bui via 0412-676933.

  Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteer Meer informatie over Van Driel

  Bedrijfsinformatie

  Van Driel Groep is een Brabants familiebedrijf, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Vanaf de start in 1973 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een vervoersonderneming met ruim 700 enthousiaste medewerkers.

  Onze specialiteit en passie is het aanbieden van maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg. Al 45 jaar staat de organisatie garant voor veiligheid, kwaliteit & maatschappelijke betrokkenheid.

  Zo zijn wij in het bezit van het Taxi Keurmerk (TX-Keur), het Keurmerk Touringcar (SKTB) en zijn we gecertificeerd conform de ISO9001, ISO14001, MVO en PSO (trede 3).

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier