Storingsmonteur Elektro 6-ploegen
Processionals
Mijdrecht, NL
1 dag geleden

Als Storingsmonteur Elektro kom je te werken in een high-tech fabriek waar bleek- en schoonmaakmiddelen en luchtverfrissers worden geproduceerd.

Binnen dit bedrijf heerst een vriendelijke en informele werksfeer. Je mag jezelf uitleven op een gigantisch machinepark met verschillende productieinstallaties zoals vulcarroussels, verzepingsinstallaties, complexe robotarmen, lopende banden, etiketteermachines, labellizers, palletizers, gasdetecties en meer.

Jij zorgt samen met jouw team ervoor dat al deze machines gesmeerd blijven lopen en verricht elektrotechnisch onderhoud.

Daarnaast verhelp jij storingen preventief en voer je onderhoud uit op de PLC-software van machines. Communicatief sta je je mannetje en je deelt jouw kennis dan graag met jouw collega technici of de procesoperators op de werkvloer.

Stilzitten is er niet bij, jouw werk is afwisselend en uitdagend!

Functie-eisen :

Als Storingsmonteur Elektro is veiligheid een belangrijk aspect. De ideale Storingsmonteur voor deze vacature heeft het volgende profiel :

 • Een diploma MBO Elektrotechiek, Energie- en Automatiseringstechniek, Mechatronica, Meet- en regeltechniek of vergelijkbaar (Min. niveau 4)
 • Kennis van PLC (met name storingsanalyse)
 • In het bezit NEN 3140 en VCA-VOL
 • Communicatief vaardig en een echte teamspeler
 • Leergierig en servicegericht
 • Geboren verbeteraar! Liefst ervaring met TPM of andere verbetermethodieken
 • Goed met de Nederlandse en Engelse taal, Duits is pré
 • Enkele jaren ervaring als storingsmonteur, onderhoudsmonteur of maintenance technician binnen de procesindustrie
 • Bereid tot het werken in ploegendienst
 • Bedrijfsomschrijving :

  Het bedrijf waarvoor Processionals op zoek is naar een Storingsmonteur Elektro is een familiebedrijf dat haar focus heeft gelegd op de productie van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige schoonmaakproducten.

  Wereldwijd is onze opdrachtgever één van de grootste producenten van schoonmaak- & onderhoudsproducten en luchtverfrissers.

  Duurzaamheid en milieu zijn belangrijke peilers binnen het beleid. Het bedrijf produceert een breed scala aan merken en verkopen deze in meer dan 110 landen.

  Wereldwijd zijn er 12.000 mensen werkzaam en het bedrijf zit gevestigd op alle continenten.

  De plant bevindt zich in Mijdrecht. Dit is de grootste Europese vestiging van het bedrijf. Hier zijn zo'n 250 mensen actief.

  Er heerst een open en gezellige sfeer binnen het bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier