Coordinator werkvoorbereiding
Randstad
Arnhem, NL
21 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Heb jij affiniteit met bouw en werk je accuraat? Lees dan snel verder!

DE ORGANISATIE

Je komt te werken in een bouwbedrijf dat zich bezig houdt met de bouw van duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen.

Hierbij komt de dynamiek van de mens om de hoek kijken. Dit bedrijf is constant bezig met het bijhouden, vernieuwen en verduurzamen in de dagelijkse woon- en werkoplossingen.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Het salaris ligt tussen de € 1900 en € 2500 op basis van 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast is er ruime mogelijkheid tot ontwikkeling en zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een bedrijf met hoogwaardige, innovatieve producten en processen.

WIE BEN JIJ?

Je bent sociaal vaardig en je hebt ervaring binnen klantcontact en administratieve werkzaamheden. Daarna ben je sterk in plannen en heb je leidinggevende kwaliteiten.

Je kan prima zelfstandig werken, maar eigenlijk ben je een echte teamplayer. Daarnaast heb je minimaal MBO werk- en denkniveau.

WAT GA JE DOEN?

Op het hoofdkantoor coördineer jij verschillende processen binnen dit bedrijf. Jij beoordeelt binnenkomende orders op compleetheid en juistheid van de gegevens.

Daarnaast wijs je te tekenen werkzaamheden toe aan de tekenaars en maakt hiervoor planningsschema’s. Deze schema’s bewaak je, vooral als het gaat om het tijdig versturen van de informatie naar verschillende partijen.

INTERESSE?

Bij voorkeur ontvang ik je sollicitatie via de ’solliciteren knop’’. Ben je latent op zoek of twijfel je nog? Neem voor meer informatie gerust contact met mij op via 026-3536185.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier