Parkmanager
Grontmij
Landelijk, Netherlands
7 dagen geleden

Functieomschrijving

Onze Parkmanager is in staat om bedrijventerreinen onderscheidend te maken. Hij heeft een goed gevoel voor de politiek bestuurlijke en maatschappelijke omgeving, die we combineren met onze deskundigheid op het gebied van vitale bedrijfsterreinen.

We zijn daarmee uniek en ambitieus om de beste in het beheren ven bedrijventerreinen te worden. Herken jij je in deze eigenschappen en ben je net zo ambitieus?

Dan maak ik graag kennis met jou!

Teammanager

Sweco Parkmanagement ontzorgt haar klanten, zodat die zich kunnen richten op hun core-business. We zorgen niet alleen voor onderhoud van de terreinen, gezamenlijke afvalverwerking en gecoördineerde bewaking van een terrein, maar richten ons ook op duurzame instandhouding van de terreinen.

Klimaatadapdie, duurzame energie, mobiliteitsvraagstukken en veiligheid zijn onderdeel van onze dienstverlening. Zo blijft de werkomgeving goed bereikbaar, leefbaar en veilig.

Kortom, een betere uitstraling en lagere kosten.

Als Parkmanager lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren en op peil houden van de kwaliteit van diverse bedrijventerreinen.

Jij bent bekend met alle facetten van parkmanagement. In deze functie ben je verantwoordelijk voor verdere groei van de opdrachtenportefuille.

Je hebt een relevant netwerk hiervoor, bent commercieel ingesteld en kunt de vragen van opdrachtgevers vertalen naar projecten.

Voor bestaande contracten ben je bent als schakel tussen bedrijven en gemeentes goed op de hoogte de zaken die er spelen bij de betrokken partijen, waardoor je proactief kunt handelen.

Je bent daarom vaak op de bedrijfsterreinen, netwerkbijeenkomsten en bij vergaderingen. Naast de lopende zaken (zoals klachtenafwikkeling, administratie en voortgangsrapportages) goed af te wikkelen, weet je ook draagvlak te creëren voor nieuwe initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, afvalinzameling, collectieve inkoop ect.

In nauwe samenwerking met ondernemers en overheden zorg je voor krachtenbundeling, waardebehoud en vitale bedrijventerreinen.

Wij zoeken

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, met ongeveer 7 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van de diverse juridisch- / organisatorischeaspecten van parkmanagement.
 • Je hebt aantoonbare ervaring op één of meerder diensten van het parkmanagment zoals terreinonderhoud, afvalverwerking, beveiliging, klimaatadaptie, duurzame energie of mobiliteitsvraagstukken
 • Je bent een echte netwerker zowel bij overheden als bij MKB’ers;
 • Je commerciële, communicatieve en organisatorische vaardigheden zijn uitstekend;
 • Je hebt een brede interesse in de ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier