Ga aan de slag als klantenservice medewerker bij de Belastingdienst in Groningen
YoungCapital
Groningen, Nederland
11 dagen geleden

Wat ga je doen? Als klantenservice medewerker ben jij het aanspreekpunt van de Belastingdienst in Groningen. Klanten bellen jou met uiteenlopende vragen en jij weet precies waar je de juiste informatie kunt vinden om deze vragen correct te beantwoorden.

Het is jou op het lijf geschreven om tot de kern van een vraag te komen. Weet je het antwoord even niet? Geen probleem, dan schakel jij de klant door naar de specialist die deze vraag verder kan afhandelen.

Als klantenservice medewerker is het belangrijk dat jij klanten vriendelijk te woord staat en dat je rustig blijft in de gesprekken.

Jij staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met weerstand, aangezien je soms ook minder vriendelijke klanten aan de telefoon krijgt.

Ook in deze situaties behoud jij het overzicht en blijf je betrokken bij de klant. Aan het einde van het gesprek hangen jij en de klant met een goed gevoel de telefoon op.

Tijdens het gesprek maak je gebruik van verschillende systemen, het is daarom belangrijk dat je goed en snel kunt schakelen.

Voor deze functie dien je minimaal 24 uur per week beschikbaar te zijn, het maximaal aantal uren staat op 36 uur per week.

De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Jij dient je beschikbaarheid in te zetten vanaf 09.

00 uur. De volgende training start in november 2018. Wat wij bieden : Je verdient eerst €12,01 bruto per uur en na een half jaar ga je omhoog naar €12,53Vervolgens krijg je ieder jaar een salarisverhoging.

Je start met een 8-weekse fulltime betaalde training.Je bent in het weekend lekker vrij en hebt flexibele werktijden.Je krijgt coaching on the job, zodat jij jouw skills verder kunt uitbreiden.

Je krijgt een reiskostenvergoeding (ook als je op de fiets naar je werk komt!).Je krijgt toeslag als je in de avonduren werkt.

Je kan kiezen uit verschillende contractvormen, minimaal 24 en maximaal 36 uur per week. Een mooie ervaring bij een grote overheidsinstelling, met een gezellige werksfeer! Wat wij vragen : Minimaal afgeronde mbo niveau 4 opleidingJe hebt ervaring met (telefonisch) klantcontact en krijgt hier energie van.

Het is mooi meegenomen als je analytisch sterk bent.Je kunt goed luisteren en gesprekken inschatten.Je bent minimaal één avond per week beschikbaar en voor een langere periode.

Er zijn meerdere startdata de komende tijd, zowel in november, december en januari starten er nieuwe klassen. Kan je niet in deze maanden?

Dan kan je alsnog reageren, dan kijken we wat andere mogelijkheden zijn. P.S. Heb je een vraag, wil je direct je interesse tonen, of solliciteren door middel van een videomotivatie?

Stuur dan een WhatsApp-bericht naar Liset Mol (06-82100742). Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier