Leeling Automonteur voor de regio Hoorn
Flexibility
Zwaag
20 dagen geleden

Ben jij leerling 1ste autotechnicus en op zoek naar een nieuwe uitdaging en kom je uit de regio Hoorn? Dan heb ik een leuke en uitdagende baan voor je.

Voor een mooi en modern autobedrijf zoeken we enthousiaste leerlling 1ste automonteurs die graag sleutelen, diagnosticeren en in oplossingen denken ?

Je bent in staat om op een effectieve wijze storingen en mankementen te traceren en van hier uit goede diagnoses te stellen.

Tevens ben je commercieel ingesteld en kunt een goed en eerlijk advies uitbrengen v.w.b. het benodigde onderhoud van de auto.

Wat vragen wij

nieuwe collega is enthousiast en leergierig en heeft de volgende kwalificaties :

minimaal MBO-niveau 3 of nog studerende hiervoor.

rijbewijs B

collegiale en behulpzame instelling

enthousiast, ambitie en doorzettingsvermogen

woonachtig in de regio Zwaag

Wat bieden wij

Een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Een "boven"marktconform salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Maar we vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel

onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur.

Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest. .

Interesse ?

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je c.v. met motivatie naar lelystad flexibility.nl t.a.v.

Roberto Ordas bij vragen kun je telefonisch contact opnemen onder nummer 06-41787164

Flexibility Flevoland is hét uitzendbureau op het gebied van werving en selectie,uitzenden,referentieonderzoek,assesments en bemiddeling met ruime specialisatie in de automotive branche op landelijk niveau.

Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich

onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility Flevoland optimale ondersteuning van een nieuwe loopbaanstap.

Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier