Verpleegkundigen (HBO)
Zorg en Welzijn plein
Den Haag, Zuid-Holland, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Korte intoductietekst van de vacature

Voor de Klinische Revalidatie van Sophia Revalidatie Den Haag zoeken wij per direct

VERPLEEGKUNDIGEN (HBO) voor 28-36 uur per week.

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van een interdisciplinair team waarbij je professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

De units zijn ingedeeld op verschillende diagnose groepen. Je bent voornamelijk werkzaam met de diagnosegroep Niet aangeboren hersenletsel.

Je bent de spil in de 24-uurs zorg en van daaruit medebehandelaar in het revalidatieproces van de patiënt. Je verricht verpleegkundige werkzaamheden en draagt zorg voor een zo goed mogelijk revalidatie behandelklimaat van de patiënt.

Vanuit je deskundigheid observeer en rapporteer je naar teamleden, zowel van de eigen als andere disciplines. Je pakt de regie bij onvoorspelbare situaties en als persoonlijk begeleider bewaak je het zorgproces.

Je hebt een coachende rol naar collega’s en je kunt verantwoordelijke diensten draaien.

Wij vragen

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkunde niveau 5. Je hebt affiniteit met intensieve patiëntenbegeleiding en interdisciplinair werken.

Het bevorderen van technologie en innovatie hebben jouw interesse en daarnaast ben je in staat om klinisch te redeneren en weet je Evidence Based Practice toe te passen.

Wij zoeken verpleegkundigen met de competenties : klantgerichtheid, integriteit, sensitiviteit, luisteren, flexibiliteit en samenwerken.

Wij bieden

Een werkomgeving waarin het mogelijk is je verder te ontwikkelen en kennis te maken met de revalidatie in alle facetten. Samen met je manager word je in de gelegenheid gesteld een plan te maken gericht op je verdere ontwikkeling binnen de revalidatiezorg.

Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en Sophia Revalidatie biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband maximaal € 3.012,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 45.

Informatie over de vacature

Sophia Revalidatie biedt medisch specialistische revalidatie voor kinderen, jongeren en volwassenen. Het doel van de revalidatiezorg is de patiënt te helpen zijn leven (opnieuw) in te richten.

Onze speerpunten zijn kinderrevalidatie, de revalidatiebehandeling van (Niet) Aangeboren Hersenletsel, complexe multitrauma, neurologische progressieve aandoeningen (zoals ALS en MS) en oncologische revalidatie en hartrevalidatie.

Jaarlijks behandelen we 6000 patiënten, waarvan 1600 kinderen en 500 klinische patiënten. In totaal werken er 650 medewerkers en 100 vrijwilligers verspreid over acht locaties in Den Haag, Delft, Gouda en Zoetermeer.

Sophia Revalidatie is één van de grootste revalidatiecentra in Nederland en heeft samenwerkingsovereenkomsten met alle grote zorginstellingen in de regio, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, Mytylscholen en instellingen voor lichamelijk en / of verstandelijk gehandicapten.

Wij zijn een opleidingsziekenhuis voor revalidatieartsen, GZ-psychologen en MBO en HBO-V verpleegkundigen in de vorm van een Praktijk Leer Unit (PLU) en een Learning Community.

Daarnaast hebben we een academiseringsovereenkomst met het LUMC. De onderzoekslijnen sluiten aan bij de speerpunten en zijn gebundeld in het Kenniscentrum.

De kliniek bestaat uit 2 etages met in totaal 84 bedden. De etages zijn verdeeld in units. Op elke unit wordt diagnosegericht gewerkt in een interdisciplinair team.

Momenteel loopt het project functiedifferentiatie bij de groep verpleegkundigen, zodat Sophia Revalidatie voorbereid is op een veranderde zorgvraag nu en in de toekomst.

Interesse?

Inlichtingen worden je graag verstrekt door Rianne de Wit of Fatima de Goey coördinatoren verpleging, telefoon : 070-3593593.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling P&O, telefoon 070 3593889. Stuur je sollicitatie via de website www.SophiaRevalidatie.nl.

Bedrijf : Sophia Revalidatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier