Service monteur met verstand van telecom gezocht
Randstad
Zwolle, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Vind je het leuk om op verschillende locaties te werken door het gehele land samen met een team leuke collega’s? Maak jij gemakkelijk contact met mensen?

Ben je goed in het oplossingsgericht denken en is geen technisch probleem voor jou te groot? Heb je ervaring of affiniteit met telecom techniek?

Dan ben jij de service monteur die wij zoeken!

De functie

Wij zijn op zoek naar servicemonteurs die samen met een jong, dynamisch team door heel Nederland aan het werk gaan. Dit om als tweede lijn bij klanten technische problemen op te gaan lossen.

Je zal face to face bij de klanten langsgaan om hen te helpen bij het oplossen van problemen of je zal de vragen beantwoorden bij de trailer op een locatie in Nederland.

Bij dit bedrijf krijg je geen targets, alles draait om de service! Je sociale vaardigheden spelen hierbij een grote rol. Je vult dit aan met een flinke dosis enthousiasme en assertiviteit.

Dit hoef je natuurlijk niet direct zelf tot in de puntjes te beheersen. Onze opleidingscoaches nemen je vanaf dag 1 mee in de Academy, waar we jouw vaardigheden verder zullen aanscherpen.

Kortom, bij deze werkgever heb je een leuke uitdagende baan, waar een uitstekende werksfeer voorop staat en je zelf grote verantwoordelijkheden krijgt.

De reiskosten maar ook de reistijd wordt vergoed. Ben je 21 jaar of ouder dan bedraagt het salaris €11,00 per uur. Na het behalen van de opleiding in de eerste paar maanden zal je salaris weer verhoogd worden! Ben je jonger dan 21?

Bel dan even om te vragen waar het salaris dan op uitkomt.

Wat vragen wij :

 • Je bent handig en je hebt technisch inzicht.
 • Jouw werkdagen liggen tussen de maandag t / m vrijdag. Per periode wordt er in een bepaalde regio in Nederland gewerkt en jij vindt dit niet erg om te doen.
 • Mogelijkheden voor 3 aaneengesloten dagen werken zijn er ook.
 • Je hebt bij voorkeur geen moeite met eventuele hotelovernachtingen die kunnen voorkomen. Bij meer dan 1,5u (enkele reis) reistijd naar een bepaalde regio wordt er overnacht in een hotel.
 • hotelovernachting, reiskosten, reistijd, avondeten en ontbijt wordt vergoed). Of er gaat een auto heen en weer.

 • Werktijden : tussen 10 : 00 18 : 00 uur (excl. reistijd terug naar kantoor of huis). Reiskosten en reistijd wordt vergoed.
 • Zo kun je dus mooi wat uren draaien per dag.

 • Je werkt vaak in een veelvoud van tweetallen.
 • Je kunt vanuit je huis binnen een half uur op het hoofkantoor in Zwolle zijn.
 • Rijbewijs is verplicht.
 • Spreekt deze vacature je aan? Laat het mij dan weten, ik kan je er nog veel meer over vertellen! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier