Revit Modelleur
Abilitec
Rotterdam
10 dagen geleden

Voor één van onze opdrachtgevers, een architectenbureau in regio Rotterdam, zijn wij met spoed op zoek naar een Revit Modelleur.

Wil jij voor een toonaangevend architectenbureau werken in regio Rotterdam?

Wij zoeken een Revit Modelleur om mee te werken aan een breed scala aan projecten. Een ondernemende young professional die zich verder wil ontwikkelen (onder leiding van een ervaren bouwkundig tekenaar) in de bouwkundige uitwerking van hoogwaardige architectuur, vanaf het voorlopig ontwerp tot realisatie.

Als modelleur vertaal je de schets van de architect naar een BIM model. Vervolgens zorg jij ook voor de bouwkundige uitwerking.

Jij bedenkt precies hoe er wordt geboud en wat er wordt gemodelleerd. Hierbij ligt de focus op de volledigheid en juistheid van het model, want alle verschillende (ook externe) partijen gaan met jouw model werken.

Ontwikkelingen binnen het project ontgaan jou daarom niet, net als de gevolgen die deze ontwikkelingen hebben voor het BIM model.

Jij bent de kennisbeheerder van het project en samen met het projectteam ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het model en de output hiervan.

Je lost diverse vraagstukken op en houd je deadlines bij. Hierbij kijk jij continu waar verbeteringen mogelijk zijn en kijk je vooruit, zodat er snel kan worden geanticipeerd op veranderingen.

En dat alles in een team waarmee je samen successen gaat vieren!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier