3D ontwerper Civiel
Teqoia
Eindhoven, Nederland
3 dagen geleden

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van integrale ontwerpen en uitvoeringstekeningen voor infrastructurele stedelijke en regionale projecten.

Als ontwerper ondersteun je projectleiders en managers en adviseer je klanten door het uitwerken van technische vraagstukken.

Binnen gestelde wensen en kaders kom je tot een geoptimaliseerd ontwerp. Daarnaast deel je actief jouw kennis met je collega-

ontwerpers en breng je het ontwerpteam naar een hoger plan. Zelf kun je je binnen het projectteam breed ontwikkelen en kennis opbouwen van uiteenlopende projecten en specialistische disciplines.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het opstellen van civieltechnische ontwerp-, besteks- en uitvoeringstekeningen met behulp van softwarepakketten als AutoDesk Civil 3D, het digitaal en analoog uittrekken van hoeveelheden.

Bestekskennis en ervaring is een pre, alsook ervaring met visualiseren. Indien je affiniteit met BIM hebt, kun je een grote bijdrage leveren aan de brugfunctie tussen de afdeling bouw en infra.

Onze relatie is een financieel solide, onafhankelijk ingenieursbedrijf. We combineren gespecialiseerde technische expertise met een pragmatische kijk op ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

zij levert onderzoeks- en advieswerk in de markten : ruimtelijke ontwikkeling, gebouwen, infrastructuur & mobiliteit, energie & duurzaamheid, water en industrie.

In iedere fase van een project; van planvorming, ontwerp en engineering tot en met realisatie, beheer en onderhoud. We zoeken voor onze vestiging in Eindhoven een ervaren 3D-

 • Ontwerper Civiel. Een gedreven en creatief persoon die binnen een team goed kan samenwerken.In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia;
 • een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

  Wat heeft Teqoia te bieden?Na één jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;Een aantrekkelijk salaris, salarisindicatie Bruto per maand € 3000,-

 • € 4500,- afhankelijk van ervaring en opleiding;Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;Begeleiding en carrière advies;
 • Opleidingsmogelijkheden.Contactinformatie : Interesse in deze vacature 5389? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Rick Roijackers op telefoonnummer : 06-12044948 of 040-2450106.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier