Bijbaan Attractiepark
Recruitnow
Dalen, Nederland
8 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar enthousiaste weekend- / vakantiekrachten die ons gezellige team in Plopsa Indoor Coevorden willen komen versterken.

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan waar lachende en spelende kinderen een groot onderdeel zijn van je dag.

Plopsa Indoor Coevorden is een gezellig overdekt familiepark wat zich vooral richt op de jongere kinderen van het gezin. En is het hele jaar door geopend.

Plopsa-parken combineren de magie van de Studio100-figuren (o.a. Bumba, Mega Mindy, Kabouter Plop) met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR... hardwerkende spoelkeukenmedewerkers... klantvriendelijke kassamedewerkers... teamplayers voor in de keuken.

 • enthousiaste attractiebedienden... opruimende schoonmakersBEN / HEB JIJ ...... minimaal 16 jaar (of word je dat binnenkort).
 • stressbestendig... flexibel inzetbaar (vakanties,feestdagen)... klantvriendelijk en klantgericht... iemand die oog heeft voor kwaliteit en service.
 • vlot in omgang en beschik jij over goede communicatieve vaardigheden... enige ervaring / opleiding in de horeca... een hoop enthousiaste energieDAN BIEDEN WIJ.
 • een gezellige werkomgeving / -sfeer... flexibele werkdagen en afwisselende uren... afwisselende werkzaamheden / diensten.
 • gratis toegang tot alle Plopsa parken... salaris volgens wettelijke jeugdschalen Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier