Baker & McKenzie Amsterdam N.V. zoekt een Ervaren Kandidaat
Advotaris B.V.
Amsterdam, NL
19 dagen geleden

Functie

Als kandidaat-notaris word je breed ingezet en ook werk je veel samen met advocaten en fiscalisten. Je bent betrokken bij grote transacties betreffende commercieel vastgoed zoals kantoorgebouwen, winkelcentra, hotels, distributiecentra en industriële gebouwen.

De functie bestaat uit het (assisteren bij het) opstellen van juridisch complexe overeenkomsten en akten in transacties, het coördineren van de werkzaamheden en het onderhouden van contact met de veelal internationale cliënten.

Cynthia de Witt Wijnen, Notaris Real Estate : "Als kandidaat-notaris in de vastgoedpraktijk doe je juridisch uitdagend werk in een dynamische werkomgeving, heb je veel contact met cliënten en met collega’s wereldwijd.

Je helpt daarnaast mee met het verder op- en uitbouwen van onze sectie!"

Eisen

Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in de vastgoedpraktijk. Je bent een uitstekend jurist, analytisch, pragmatisch, sociaal vaardig en je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Verder ben je een teamplayer en werk je graag nauw samen met advocaten en fiscalisten in een dynamische omgeving.

Interesse

Voel jij je aangesproken tot deze functie? Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Dana Verveld, Senior Recruiter via dana.

verveld bakermckenzie.com of 020-551 7812.

Is deze vacature iets voor jou? Sollciteer nu.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier