(Senior) Consultant Tax Compliance | Global Mobility - People Advisory Services | Amsterdam
Ernst & Young AG
Amsterdam, Netherlands
13 dagen geleden

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld.

We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

Daarom doen wij er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven.

Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.

Onze fiscale praktijk is een van de meest internationale : in meer dan 120 landen is ons netwerk van 28.000 professionals actief aan het werk om de lat voor uitzonderlijke dienstverlening steeds hoger te leggen.

People Advisory Services (PAS) houdt zich bezig met alle aspecten van arbeid en loon. De dienstverlening omvat onder andere advisering omtrent loonheffing, inkomstenbelasting, sociale verzekeringen, immigratie, pensioen, beloningen, etc.

Functie

Het EY Tax Compliance team van People Advisory Services in Amsterdam zet zich dagelijks in voor onze cliënten; multinationals en bedrijven die grensoverschrijdend werken.

Onderling is er veel samenwerking en spreek je zowel Nederlandse als internationale collega's. Het team heeft ambitieuze groeidoelstellingen en daarom zijn we op zoek naar een ervaren Compliance (Senior) Consultant die ons enthousiaste en dynamische team wilt ondersteunen.

Werkzaamheden

Als (Senior) Compliance Consultant heb je een uitdagende functie binnen onze fiscale praktijk. De werkzaamheden bestaan o.a. uit :

 • Het controleren van belastingaangiften inkomstenbelasting voor internationale medewerkers;
 • Het opstellen van bruto-netto berekeningen, payrollschema's en tax equalisation berekeningen;
 • Het nakijken van bezwaarschriften die zijn opgesteld door Junior Compliance Consultants;
 • Het aansturen en begeleiden van Junior Compliance Consultants.
 • Deze functie is interessant en uitdagend voor iemand die affiniteit heeft met de fiscale kanten van arbeid en loon, administratief sterk is en ervaring heeft in het begeleiden van Junior Consultants.

  Dit ben jij

 • Een afgeronde Hbo-opleiding;
 • Je hebt tussen de 2 en 6 jaar werkervaring binnen een (grensoverschrijdende) aangiftepraktijk;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Constant willen streven naar het afleveren van kwalitatief goed werk voor onze cliënten;
 • Je bent cijfermatig en analytisch sterk, proactief en nauwkeurig.
 • Aanbod

  Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een flexibele werkomgeving. Door te investeren in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers, is EY in staat om topprestaties neer te zetten.

  EY besteedt daarom veel aandacht aan het opleiden van en ontwikkelen van en aan het investeren in haar medewerkers. Daarnaast biedt EY een inspirerende (nationale en internationale) werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

  Solliciteren

  We kijken uit naar jouw sollicitatie. Het cv en de motivatiebrief mag je richten een Laura Mendel, recruiter. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Mendel via 06-21251171 of .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier