Werken in het buitenland: Klantenservice topper in Lissabon gezocht
Randstad
Zwolle, NL
15 dagen geleden

Zomerse temperaturen, leuke activiteiten en tegelijkertijd geld verdienen? Dan kan nu! Kom werken als klantenservicemedewerker in Lissabon.

In deze functie voer je klantenservice werkzaamheden uit voor internationale klanten en woon je op jezelf in Lissabon!

s ochtends begin je de dag door in het zonnetje naar je werk te lopen, als je hier aan komt kletst je even kort met je collega's bij het koffie apparaat en ga je daarna met een lekkere kop koffie naar je werkplek.

Hier check je, je mail om vervolgens bij de dagstart aan te sluiten. 'S ochtends verwerk je alle klantvragen die via de mail zijn binnengekomen en bel je de klanten na waarbij de informatie onduidelijk is.

In de middag beanwoord jij met een headset op allerlei vragen die binnen komen. Na werktijd ga je lekker met een collega eten op een van de vele terrasjes in de stad en aan het einde van de avond drinken jullie nog een borrel in jullie favoriete kroeg.

Snel je bed in om de volgende dag weer fris en fruitig op kantoor aanwezig te zijn.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is je motivatie het aller belangrijkst. We kijken namelijk niet naar een bepaalde werkervaring of een bepaald diploma.

Ervaring met klanten is mooi mee genomen maar niet verplicht. Graag zien wij jou sollicitatie tegemoet zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Bekijk al onze vacatures in het buitenland op : https : / / www.werkzoeken.nl / 1238 randstad / werk / 1863639 werken-in-

het-buitenland-klantenservice-topper-in-lissabon-gezocht / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term zwolle

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier