Ervaren assistent-accountant voor dynamisch kantoor.
Flexibility
Barneveld
42 dagen geleden

Voor een groeiende organisatie in de Midden-Betuwe zijn wij op zoek naar een ervaren assistent accountant . In deze gevarieerde en verantwoordelijke functie verzorg je voor de cliënten de samenstelling van de jaarrekening, inclusief de fiscale werkzaamheden.

Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en veel direct cliëntcontact.

Wat vragen wij

Voor deze functie beschik je over tenminste HBO werk- en denkniveau en een afgeronde BE, AC of SPD opleiding. Daarnaast beschik je bij voorkeur over relevante ervaring in de samenstelpraktijk.

Je communiceert op een professioneel niveau en hebt gevoel voor dienstverlening. Je bent nauwkeurig, proactief en bijzonder dienstverlenend ingesteld.

Wat bieden wij

Naast goede primaire voorwaarden biedt de organisatie een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Uitzendbureau Flexibility Veenendaal is al meer dan vijf jaar hét uitzendbureau op het gebied van werving, selectie, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling.

Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers.

Voor kandidaten biedt uitzendbureau Flexibility Veenendaal optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap.

Flexibility Veenendaal is ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier