Klinisch fysicus audioloog in opleiding
AMC
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen

De opleiding tot klinisch fysicus audioloog wordt conform de de richtlijnen van de stichting Opleiding Klinische Fysica ( OKF) ingevuld, en duurt 4 jaar, waarin de directe patiëntenzorg het merendeel vormt.

Naast patiëntenzorg zal een periode worden ingevuld met meer algemene klinische fysica, een periode met wetenschappelijk onderzoek en een stage in een perifeer Audiologisch Centrum.

Het curriculum van de opleiding is te vinden op www.stichtingokf.nl. Het Audiologisch Centrum is actief onderdeel van het opleidingscluster Noord-

Holland, waar alle sub-specialismen van de klinische fysica nauw samen werken in de opleiding vormgegeven in samenwerking met Amsterdam UMC, locatie VUmc, AC Holland Noord (NSDSK) en AC Amersfoort (Pento).

Wat we van je verwachten

 • Een afgeronde master opleiding in de fysica of een vergelijkbare, door de stichting OKF goedgekeurde vooropleiding ( zie www.
 • stichtingokf.nl) deze criteria worden strikt gehanteerd);
 • Motivatie patiëntenzorg, zowel voor volwassenen als kinderen en hun ouders;
 • Affiniteit met het werken in een multidisciplinair teamverband;
 • Affiniteit met klinisch wetenschappelijk onderzoek, waarbij een afgeronde promotie een voordeel is;
 • Uitstekende communicatieve en contactuele eigenschappen.
 • Waar ga je werken

  De afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde van Amsterdam UMC, locatie AMC omvat o.a. het Audiologisch Centrum. Het Audiologisch Centrum is gespecialiseerd in diagnostiek en revalidatie van het gehoor bij kinderen en volwassenen en in diagnostiek bij taal-

  spraakproblemen bij kinderen. Op het Audiologisch Centrum wordt klinisch- wetenschappelijk onderzoek uitgevoerden de afdeling heeft een opleidingsfunctie voor KNO-

  arts. Een klinisch fysicus is een medisch specialist in de gezondheidszorg met kennis van natuurkundige principes. De klinisch fysicus zorgt ervoor dat nieuwe en bestaande medische technologie en technieken veilig en verantwoord worden toegepast om de diagnose en behandeling te optimaliseren.

  Binnen een Audiologisch Centrum functioneert de klinisch fysicus audioloog bovendien als (hoofd) behandelaar, waarbij de diagnostiek en revalidatie wordt aangeboden vanuit een multidisciplinair team, met daaronder meer logopedisten, psychologen / orthopedagogen en maatschappelijk werker.

  Wat we je bieden

  Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris bedraagt maximaal € 4.216,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 10 CAO UMC)
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Betreft het een tijdelijke aanstelling voor de duur van de opleiding.
 • Bovenop het salaris wordt maandelijks gespaard voor het Persoonlijk Budget (ten minste 1,55% van het salaris) wat je kunt inzetten voor scholing of persoonlijke ontwikkeling.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Locatie AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
 • Bij voorkeur per 01-02-2019 starten.
 • Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl / arbeidsvoorwaarden

  Laten we kennis maken

  Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.

  Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met P.Brienesse (Klinisch fysicus audioloog), via 020-5664534 of p.

  brienesse amc.nl of met N.van Meerveld (Secretaresse), via 020-5664534 of n.vanmeerveld amc.nl.

  De gesprekken vinden plaats op donderdag 29 november in de ochtend.

  Wij zien uit naar onze kennismaking!

  Acquisitie n.a.v.deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier