Schilder
Randstad
Eindhoven, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij op zoek naar een mooie klus als schilder? Maar bij het zoeken zie je door de bomen het bos niet meer. Herkenbaar?

Vertel mij wat jij zoekt en ik zoek de bedrijven die passen bij jou! Wij zoeken iemand met ervaring of een afgeronde schildersopleiding!

Mijn naam is Juliët Mol en ik ben recruiter bij Randstad Bouw. Dagelijks bemiddel ik ervaren én aankomende kandidaten in de bouw voor de sectoren onderhoud, nieuwbouw en renovatie.

In de tijd dat ik recruiter ben heb ik een netwerk aan grote en kleine klanten weten op te bouwen. Mijn werkgebied is Noord-Brabant en Limburg.

Ik werk vanuit jouw baanwensen en ambities. Of je nu een ZZP’er bent of in loondienst werkt, zelfstandig of in een team wilt werken, in de nieuwbouw of onderhoud wilt werken.

Samen vinden wij iets dat past bij jou.

Werken via Randstad Bouw :

Randstad Bouw is het uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij verbinden jou met de meest toonaangevende en interessante werkgevers.

Wij vinden het belangrijk om samen met jou te bouwen aan jouw toekomst. Daarom hebben wij voor jou de volgende voordelen als flexwerker :

 • Opleidingsmogelijkheden, om beter te worden in je vak
 • Pensioenregeling
 • Korting op je zorgverzekering (via Zilveren Kruis Achmea)
 • Toegang tot ons personeelsvoordeelwinkel (korting op elektronica, uitjes, kleding en meer)
 • Perspectiefverklaring na 1 jaar werken
 • Heb je al een baan, maar ben je toe aan de volgende stap? Ik denk dan graag met je mee in wat je kunt, wat je in je hebt en welke nieuwe stap in je carrière past bij jou.

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die ik je kan bieden? Ik vertel je er graag meer over.

  Bellen of appen kan op 06 18 21 47 88. Maar uiteraard mag je me ook mailen met je CV en / of vragen op talent nl.randstad.

  com. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

  Wil je liever in de metaal-, procestechniek of in de machine & apparatenbouw werken? Geen probleem! Mail mij dan je CV en wensen op talent nl.

  randstad.com en ik zorg ervoor dat je door een expert binnen jouw vakgebied gebeld wordt. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier