Technisch Onderwijsassistent
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Nijmegen
24 dagen geleden

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Faculteit Techniek voor het Instituut Toegepaste Biowetenschappen en Chemie voor de campus in Nijmegen per 15 augustus 2018 een

Technisch Onderwijsassistent (TOA) 0,5 fte

In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren

Binnen het Instituut Toegepaste Biowetenschappen en Chemie worden studenten competentiegericht opgeleid tot (laboratorium)medewerkers in het chemische, biologische, medische en bio-

informatica- beroepenveld. Het onderwijs wordt door een enthousiast en hecht team ontwikkeld en verzorgd in nauwe samenwerking met het (internationale) werkveld.

Het instituut werkt samen met de Middelbare Laboratoriumopleidingen van ROC RijnIJssel, die in hetzelfde gebouw zijn gehuisvest.

Wat zijn uw werkzaamheden?

Als technisch onderwijsassistent (TOA) bent u, samen met uw collega’s, verantwoordelijk voor de ondersteuning van de praktijkcomponent (op mbo-

en hbo-niveau) voor zowel de voltijd- als de deeltijdopleidingen. U verzorgt de practicumvoorbereiding. U beheert laboratoria, materialen en documentatie.

U draagt zorg voor het onderhoud van apparatuur. U voert eventueel afdelingstaken uit op het gebied van EHBO, veiligheid en milieu.

Wat zijn uw kwaliteiten?

U hebt minimaal een afgeronde niveau 4 MLO-opleiding. U beschikt over relevante, recente werkervaring in een laboratorium, bij voorkeur op gebied van moleculaire plantenbiologie.

U bent servicegericht en pro-actief. U werkt zeer gestructureerd, accuraat en voert zelfstandig uw taken uit. U bent echter ook een echte teamspeler : u werkt makkelijk met de andere TOA’s samen.

U hebt een klantgerichte instelling, u bent sociaal en communicatief vaardig en bent bereid uw kennis en vaardigheden verder uit te breiden.

Wat bieden wij u?

Een zelfstandige, afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van een jaar.

Bij gebleken geschiktheid behoort verlenging van het contract tot de mogelijkheden. U wordt aangesteld als Onderwijsassistent niveau 2 of niveau 1.

Afhankelijk van uw kennis en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2588,73 (cao-hbo schaal 6) of maximaal € 2853,63 (cao-

hbo schaal 7) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholing en studiefaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier