Lader / losser bij DSV primark in Roosendaal
Recruitnow
Roosendaal, Nederland
10 dagen geleden

Heb jij die spierballen waar wij naar op zoek zijn en wil je graag lekker geld verdienen? Of ben je gewoon graag actief bezig en zou je ervaring willen opdoen binnen een grote, internationale organisatie?

Reageer dan vandaag nog op deze vacature voor laden en lossen bij DSV Roosendaal!Wat ga je doen?Tijdens laden en lossen houd je ervan je spierballen te gebruiken.

Heb je nog geen spierballen? Dan komen die vanzelf wanneer je start als logistiek medewerker bij DSV Primark in Roosendaal! Tijdens het laden en lossen ben je namelijk de hele dag fysiek bezig.

Je lost containers en trailers handmatig, stapelt en sorteert goederen en sealt vervolgens de pallets met goederen. Je bent dus de hele dag aan het sjouwen, tillen en lopen.

De goederen zijn maximaal 15 kilo.Wat wij bieden?salaris van € 10,22 per uur 22 jaar en ouder flexibele baan in twee ploegen ploegentoeslag en reiskosten heen en terug! fulltime of parttime werken, afhankelijk van jouw agenda en voorkeuren een leuke, fysieke baan als logistiek medewerker bij DSV te RoosendaalWat wij vragen?

je hebt er geen moeite mee de hele dag goederen te tillen en stapelen je beschikt over eigen vervoer en / of woont in de omgeving van Roosendaal ervaring als logistiek medewerker is een pré, maar niet verplicht je spreekt Nederlands en / of Engels.

Mocht je (basis) Engels spreken kan je ook op andere afdelingen ingezet worden. Dat is fijn, die afwisseling! spierballen of de wil om deze te kweken, je kunt met gemak goederen van 15 kg tillen.

Bij DSV in Roosendaal werk je met Nederlandstalige en Engelstalige collega’s. Dit zorgt voor een leuke, internationale werksfeer (en kan je jouw Engels nog een beetje bijspijkeren).

Op de afdeling laden en lossen wordt er in twee ploegen gewerkt. De werktijden in de ochtenddienst zijn van 06 : 00 uur tot 14 : 45 uur, de avonddienst is van 14 : 45 tot 23 : 30Heb jij die spierballen waar wij naar op zoek zijn?

Solliciteer via de rode button of mail je motivatie en cv naar centraal.recruitment.zuid tempo-team.nl. Bellen kan via 076-

521 1818, of stuur een WhatsApp naar 06 1209 0946. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!Wil je graag als logistiek medewerker bij DSV Primark te Roosendaal aan de slag, maar liever in een andere functie?

Wij zijn ook nog op zoek naar orderpickers. Neem contact op voor de mogelijkheden. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier