Junior Engineer Elektrotechniek
Grontmij
Rotterdam, Netherlands
6 uur geleden

Functieomschrijving

Voor ons team Installatietechniek Zuid zoek ik een Junior Engineer Elektrotechniek met passie voor het vak en de ambitie om door te groeien tot zelfstandig adviseur.

Onze klanten vertrouwen op ons vakmanschap om te komen tot innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen in bestaand of te creëren vastgoed.

Ons team is breed inzetbaar, we verzorgen bijvoorbeeld werkzaamheden voor het Rijksvastgoedbedrijf, ProRail, aannemers, ziekenhuizen en zorginstellingen.

Heb jij de drive, flexibiliteit en leergierigheid die daarvoor nodig zijn? Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je betrokken richting klanten?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je.

Michel van Aert Teammanager Installatietechniek

Installatieteam Zuid brengt adviezen uit op het gebied van installatietechniek in en rond gebouwen. De advieswerkzaamheden variëren van kleine haalbaarheidsstudies tot het opstellen van complete contractstukken voor aanbestedingen.

Wij worden zowel aan de zijde van de aannemer als de opdrachtgever ingezet. Het team heeft een brede expertise in de utiliteitsbouw.

Hierbij kan je denken aan de gezondheidzorg (ziekenhuizen, verzorgingshuizen), kantoren (Rijksvastgoedbedrijf), bedrijfsgebouwen, entertainment (theaters, poppodia en casino’s) en onderwijsgebouwen.

Als Junior Engineer Elektrotechniek neem je initiatief, ben je flexibel, leergierig en bewust dat je in je eigen carrière moet investeren.

Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in je persoonlijke groei en loopbaan. Je maakt als Engineer Elektrotechniek deel uit van multidisciplinaire projectteams en werkt samen aan aansprekende projecten op het gebied gebouw gebonden installaties.

Je zult door projectleiders en adviseurs worden ingezet op hun projecten. Hierbij is het van belang dat je initiatief en verantwoordelijkheid neemt voor de werkzaamheden die aan je worden toegewezen.

Dat doe je niet alleen, je mag er op rekenen dat je hierin wordt begeleid en naar gelang je groei toont zal je merken dat de collega’s je meer verantwoordelijkheden en vrijheden geven.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding zoals Elektrotechniek
 • Je bent proactief, gedreven en leergierig
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met werktuigkundige installaties
 • Je vindt het leuk om met AutoCAD te werken
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier