Callcenter Medewerker
TopVacaturebank.nl
Amsterdam, NL
9 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers om ons sales team te komen versterken. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het telefonisch adviseren en verkopen van gas en stroom voor de zakelijke markt.

Voor deze functie zijn wij opzoek naar gedreven verkopers van minimaal 18 jaar oud die ABN spreken, een vlotte babbel hebben en graag deel uit maken van een goed gemotiveerd en professioneel salesteam.

Op bovenstaande voorwaarden na, stellen wij geen eisen aan leeftijd, geslacht, afkomst of vooropleiding.

De gemiddelde verdiensten liggen rond de € 2.000,- en de € 6.000,- per maand bij 40 uur per week, waarin je zelf je uren kunt indelen, van maandag t / m vrijdag tussen 09 : 30 uur en 21 : 30 uur en op zaterdagen van 10 : 00 tot 16 : 00 uur.

Door het behalen van de maandelijkse targets (verschillende levels) zijn er aanzienlijke bonussen te verdienen.

De functie is per direct beschikbaar.

in een callcenter en energiebranche is een pre.

Heb je interesse in deze functie stuur ons dan een sollicitatie voorzien van je motivatie voor de functie, wie je bent, wat je hebt gedaan in het verleden, een leuke foto van jezelf en per wanneer je beschikbaar bent.

Soort dienstverband : Voltijd, Deeltijd, Tijdelijk, Bepaalde Tijd, Freelance / ZZP, Onbepaalde Tijd

Salaris : €2.000,00 tot €10.000,00 / maand

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier