Jeugdhulpverlener
Matchpartner
Aalsmeer, Nederland
9 dagen geleden

Voor een gemeente in de regio van Aalsmeer zijn wij op zoek naar een Jeugdhulpverlener ter versterking van het Jeugd team.

De opdracht is voor 24 uur per week.Het doel van het team Jeugd is het organiseren van een gezonde en veilige gezinssituatie.

Binnen de gezinnen moeten de kinderen / jeugdigen in staat gesteld worden om zich maximaal te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het van belang dat de ouders / opvoeders zelfredzaam en zelfstandig zijn en eigen netwerk in kunnen gaan zetten voor eventuele hulp.

 • Functie-beschrijving : Je pakt hulpvragen op het gebied van jeugd zelfstandig op;Je inventariseert wat nodig is en daarbij versterk je de eigen kracht van het kind, de ouders en / of netwerk;
 • Je biedt zelf hulp in de vorm van gesprekken, concrete hulp en aanleren praktische vaardigheden en je zet externe hulp in waar nodig;
 • Je fungeert 4 uur per week als ouder-kind coach op een basisschool;Je behandelt de aanvragen jeugdhulp, zowel Zorg in Natura als PGB;
 • Voor de vacature Jeugdhulpverlener zijn de volgende functie-eisen van belang.Functie-eisen : Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als jeugdhulpverlener;Je beschikt over een SKJ registratie;Je hebt goede kennis van verschillende sociaal pedagogische gebieden (denk aan complexe gezinssystemen, verschillende voorkomende problematieken, diagnostische instrumenten, etc.

  Je bent in staat om risicofactoren in te schatten;je bent analytisch en goed in het leggen van verbanden tussen gegevens.

  Het betreft een opdracht voor 24 uur per week. Bij goed functioneren is overname door de gemeente mogelijk na de detacheringperiode.

  Je ontvangt passende voorwaarden conform de CAO van de opdrachtgever.Gedurende de hele periode van detachering heb je de betrokkenheid en hulp van de consultant van Matchpartner.

  Ook zal zij tijdig de mogelijkheden van verlenging e.d. bespreken.Het betreft een samenwerkende gemeente die o.a. voor de Jeugd gezamenlijk de taken uitvoeren.

  Het team bestaat uit 50 medewerkers met zo'n 18 jeugdhulpverleners. Er wordt gewerkt in gebiedsteams.Je komt terecht in een gedreven team waar kennis en met elkaar gedeeld wordt en samenwerking belangrijk is.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier