Productie Manager PCBA
Neways Electronics International N.V
Breugel, Netherlands
4 dagen geleden

Waar kom je te werken als Productie Manager PCBA?

Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China en een verkoop-

en servicekantoor in Singapore. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2500 collega’s wereldwijd.

Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten : producten die ons leven aangenamer maken.

Onze kernwaarden zijn : proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Advanced Applications, gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en het onderhoud van hoogwaardige functionele modules en subsystemen.

Werken bij Neways Advanced Applications voelt als werken binnen een familiebedrijf met ruim 475 medewerkers (incl. flexkrachten), waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan.

Er wordt gewerkt aan high mix en low volume elektronische samenstellingen die aan mondiaal opererende original equipment manufacturers worden verkocht.

Klanten zijn veelal actief in de volgende marktsegmenten : medische diagnosesystemen, medische analysesystemen, dataverwerking, transport en opslag van elektronische data, machinebesturingen en analyseapparatuur.

Wat ga je doen als Productie Manager PCBA?

Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het (foutloos, tijdig en tegen de laagste kosten) genereren van de juiste output van de afdeling PCBA en het behalen van overeengekomen KPI’s op het vlak van kwaliteit, logistiek, techniek en kosten (QLTC).

Je wordt uitgedaagd om nieuwe producten en processen binnen jouw afdeling zo efficiënt mogelijk te implementeren. Je stuurt het verbeterproces binnen de afdeling aan én bent leider van het multidisciplinaire verbeterteam.

Als Productie Manager werk je in dagdienst en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van meerdere teamleiders. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor onze medewerkers (o.

a. Electronic Assemblers, Testers en Repair Analisten). Het team werkt in dag- en 2-ploegendiensten en bestaat uit circa 100 medewerkers.

Bij drukte kan het nodig zijn dat je deze ploegen opschakelt naar weekend- en / of avonddiensten, waarbij je flexibel bent om bij eventuele calamiteiten bereikbaar te zijn.

Als Productie Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Operations en maak je deel uit van het Operationele Team.

Tot je taken behoren verder :

 • zorgdragen voor een veilige werkomgeving;
 • verantwoordelijkheid voor personele aangelegenheden waaronder in- door en uitstroom, coaching, troubleshooting, ziekteverzuim-
 • begeleiding en beoordelings- en functioneringsgesprekken;
 • realiseren van een goede aansturing en ontwikkeling van de afdeling zodat dat deze in staat is om nu en in de toekomst te voldoen aan de eisen op QLTC-vlak;
 • het verder creëren en continueren van aansluiting met de andere afdelingen;
 • een multidisciplinaire denkwijze ten aanzien van het gehele proces binnen NAA;
 • het verbinden van mensen, het verder brengen van het team en deze door middel van een helicopterview beheren.
 • Wat vragen we van je als Productie Manager PCBA?

  Om deze rol tot een succes te maken ben je een mensgerichte professional met een visie voor de toekomst. Je hebt een coachende manier van leidinggeven en weet hierdoor het beste in de medewerkers naar boven te halen en hun prestaties te vergroten.

  Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel en kan goed omgaan met werkdruk. Ook ben je creatief en enthousiast in het overbrengen van je doelstellingen.

  Je bent in staat om multidisciplinair te denken t.a.v. het gehele proces. Je voelt je verantwoordelijk voor je taken, bent betrokken en acteert zelfstandig.

  Je bent resultaatgericht, gedreven, analytisch sterk, tactisch en een echte bruggenbouwer. Kortom een echte Productie Manager!

  Verder vragen we :

 • een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
 • relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen onze branche is een pré;
 • aantoonbare leidinggevende ervaring vanuit een technisch complex productieproces;
 • ervaring met het op basis van lean-principes verder ontwikkelen van een operationele afdeling;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;
 • fulltime beschikbaar;
 • dat je woonachtig bent in de regio Son, Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch, Venlo, Roermond of Weert.
 • Wat bieden wij je als Productie Manager PCBA?

  In de rol van Productie Manager bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving.

  Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals :

 • 27 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier