Medewerker SMH
Sint Maartenskliniek
Nijmegen, Netherlands
15 dagen geleden

Functie eisen

Je hebt kennis van / en ervaring met sterilisatietechnieken en je bent in het bezit van het diploma sterilisatieassistent of medewerker steriele medische hulpmiddelen en bent hiervoor geaccrediteerd bij de SVN.

Je werkt snel, nauwkeurig en ordelijk. Je hebt gevoel voor hygiëne, bent collegiaal, stressbestendig en beschikt over doorzettingsvermogen.

Daarnaast heb je een klant- en servicegerichte houding en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt en behoudt overzicht over de werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Ruime ervaring als gediplomeerd sterilisatieassistent is gewenst, bij voorkeur heb je kennis van orthopedische instrumentennetten.

Het is een pre indien je bekend bekend met CS Steriel van HIX (instrumentenvolgsysteem). Verder ben je bereid om op feestdagen en in het weekend (bereikbaarheids)diensten te verrichten.

Om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Afdeling

De Sint Maartenskliniek heeft als gespecialiseerd ziekenhuis vijf basisspecialismen : anesthesiologie, orthopedie, radiologie, reumatologie en revalidatie geneeskunde.

Alle aandacht is gericht op houding, beweging en de aansturing daarvan, waarbij de beste zorg voor de patiënt centraal staat.

Onze medewerkers houden zich op de diverse locaties (direct of indirect) dagelijks bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze patiënten.

Binnen een open, collegiale en ontwikkelingsgerichte werksfeer wordt van hen verwacht dat zij zelf verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van hun werk.

Door gerichte opleidingen houden zij hun kennis actueel. Ook op wetenschappelijk niveau wordt continu gewerkt aan verbetering en vernieuwing van behandelingen.

Binnen haar aandachtsgebied behoort de Sint Maartenskliniek dan ook tot de meest toonaangevende instituten binnen Nederland en Europa.

De Sint Maartenskliniek is in alle opzichten sterk in beweging en is in 2015 verkozen tot meest patiëntvriendelijke kliniek van Nederland.

Op de operatieafdeling van de Sint Maartenskliniek worden geavanceerde orthopedische operaties uitgevoerd, waaronder microchirurgie, uitgebreide wervelkolom-

en specifieke gewrichtschirurgie. We beschikken over een operatiecomplex, bestaande uit zes operatiekamers en een sterilisatieafdeling.

Aantal uren

voor 27 uur ( 75%) gemiddeld per week.

Dienstverband

Een uitdagende, afwisselende en leerzame functie, in eerste instantie voor de duur van één jaar.

Arbeidsvoorwaarden

De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in functiegroep 35 en het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 1.

757, en maximaal € 2.612, bruto per maand op fulltime basis ( 36 uur per week).

Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier