Senior Applicatiebeheerder
YACHT
Nijmegen
4 dagen geleden

Over de functie

Voor een goede relatie van YACHT ben ik op zoek naar een ervaren, senior applicatiebeheerder die ook in het bezit is van leidinggevende skills.

In deze rol ga jij aan de slag met de inrichting en het beheer van diverse, standaard, applicaties en webshops. Je verzorgt de inrichting van klantspecifieke webshops en draagt bij aan het doorontwikkelen hiervan.

Je draagt zorg voor een goede werking van de diverse applicaties en de koppeling tussen deze applicaties. Naast het dagelijkse beheer van het applicatielandschap van onze opdrachtgever, ben jij bezig met het verder professionaliseren van het team.

Je fungeert als de rechterhand van de informatie manager en neemt zijn taken over indien hij ziek of afwezig is.

Naast het dagelijkse beheer, deel je ook neem binnen implementatieprojecten. Onze opdrachtgever is momenteel gefuseerd met twee andere organisaties.

Elke organisatie opereert nog met zijn eigen applicatielandschap en systemen. Deze verschillende systemen zijn nu aan elkaar gekoppeld, maar dit is geen ideale situatie.

Onze opdrachtgever is momenteel bezig emt de pakketselectie. Jij gaat als senior applicatiebeheerder meedenken over de juiste inrichting van het nieuwe applicatielandschap en het beheer om de nieuwe applicaties in beheer te nemen.

Functie-eisen

Voor deze rol ben ik op zoek naar een ervaren applicatiebeheerder. Je werkt op HBO / WO niveau en hebt bij voorkeur een diploma om dit aan te tonen.

Je bent minimaal in het bezit van een MBO4 diploma. Daarnaast heb je minimaal 7 jaar werkervaring als applicatiebeheerder en kun je aantonen dat je leidinggevende skills hebt.

Je hebt ervaring met het beheren van meerdere applicaties die aan elkaar gekoppeld zijn. Je hebt een sterke affiniteit met de technische kant van de appliacties en hebt gedegen kennis van diverse bedrijfsprocessen.

Bij voorkeur ben jij ITIL, BiSL en / of ASL gecertificeerd.

Als persoon herken je je in de volgende kernwoorden : flexibel, pro actief, communicatief vaardig en hulpvaardig . Je bent een echte teamplayer en houdt ervan om met standaard als maatwerkapplicaties aan de slag te gaan.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bespreek ik graag in een persoonlijk gesprek.

Bedrijfsinformatie

Grote speler binnen de ICT dienstverlening.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier