Aankomend werkvoorbereider civiele techniek
Yacht
Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Wat wordt er van je verwacht?

Als werkvoorbereider / planner ben je de spin in het web voor civieltechnische projecten. Je coördineert, plant, bewaakt en denkt vooruit.

Zodat een project goed, op tijd en tegen minimale kosten wordt uitgevoerd. Als Werkvoorbereider ben je samen met de projectleiding verantwoordelijk voor de personeel-

materieel- en materiaalvoorziening op het project. Binnen deze functie heb je veel interne en externe contacten betreffende de voorbereiding van diverse projecten.

Mede door jouw inzet zijn informatie en middelen tijdig beschikbaar om het project te realiseren.

Bedrijfsomschrijving

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt.

Ons doel is optimaal resultaat : professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

De opdrachtgevers van Yacht Construction & Infrastructure Rotterdam zijn met name gemeenten in Zuid Holland. Volg onze vacatures via www.yacht.nl / vacatures.

Functie-eisen

Wat heb je nodig om deze job zelfstandig uit te kunnen voeren?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, MBO met ruime ervaring kan ook voldoen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij Yacht kun je alle kanten op :

  Kom je in dienst bij Yacht, en voer je diverse projecten uit bij onze opdrachtgevers? Daarvoor kennen we een prima CAO met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Een lease-auto behoort bij deze functie tot de mogelijkheden. Minstens even interessant zijn je ontwikkelmogelijkheden; leerzame projecten, aangevuld met opleidingen en cursussen.

  Want jezelf blijven ontwikkelen vinden we bij Yacht erg belangrijk.

  Geef je de voorkeur aan een dienstverband direct bij onze opdrachtgevers? Dat kan, want werving & selectie maakt een belangrijk deel uit van onze dienstverlening.

  Nieuwsgierig? Ik vertel je er graag meer over.

  Sollicitatieprocedure

  Voor meer informatie neem je contact op met Kim de Graaf via telefoonnummer

  Werken voor Yacht

  Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken.

  Ons doel is optimaal resultaat : jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert.

  Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties?

  Dan willen we jou graag leren kennen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier