3D Engineer Civiele Techniek
Grontmij
De Bilt, Netherlands
33 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Techniek in De Bilt zoeken wij een ontwerper die het een uitdaging vindt om projecten in de buitenruimte te vertalen naar 3D ontwerpen.

Het ontwerpen van de buitenruimte in 3D zorgt dat klanten sneller een goed beeld krijgen van het eindresultaat. Samen met het projectteam zorg jij voor dat goede ontwerp en een goed geholpen klant.

Heb jij de ervaring en het vakmanschap die daarvoor nodig zijn? Ben jij creatief maar toch zakelijk en kun je goed samenwerken in teams?

Reageer dan snel. Wij maken graag kennis met je.’

Daan Cornelisse

Teammanager Civiele Techniek De Bilt

Het 3D-ontwerpen binnen de openbare ruimte ontwikkelt zich snel. Je bent voor de afdeling Techniek samen met een aantal senior collega’s verantwoordelijkheid voor het bijhouden, toepassen en uitdragen van die ontwikkeling.

Als 3D Ontwerper Civiele Techniek vertaal je globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen. Je gebruikt je civieltechnische kennis om oplossingen te detailleren en te optimaliseren.

Ruime ervaring met het pakket Autodesk Civil3D is een eerste vereiste. Afhankelijk van je ambitie ben je het aanspreekpunt voor de BIM modelleurs of ben je zelf voor een gedeelte werkzaam als BIM modelleur.

Dit alles doe je voor de afdeling Techniek Randstad. Samen met projectleiders, werkvoorbereiders en adviseurs werk je aan projecten die Nederland beter en toekomstbestendig maken.

Hierbij kun je denken aan onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen, watersystemen en alles wat daar deel van uitmaakt.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek (of Cultuurtechniek);
 • Je hebt uitgebreide kennis van Autodesk Civil 3D;
 • Je hebt enige kennis van Navisworks en Infraworks;
 • Je wilt je verder wil ontwikkelen op het gebied van Civil 3D en BIM
 • Je bent flexibel en stressbestendig;
 • Je kan zelfstandig opereren;
 • Je kan makkelijk communiceren en werkt graag samen;
 • Je bent servicegericht en streeft ernaar om (interne) opdrachtgevers te ontzorgen;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier