Schoonmaker gebouwen/kantoren
Recruitnow
Utrecht, Nederland
9 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan als schoonmaak(st)er in Utrecht / Nieuwegein? Heb jij affiniteit en / of ervaring met schoonmaken van gebouwen, kantoren housekeeping of andere schoonmaakwerkzaamheden?

Lees dan snel verder!Als schoonmaak(st)er in Utrecht / Nieuwegein ga je aan de slag voor één van de grootste werkgevers vanNederland : de overheid.

Wij zorgen voor alle benodigdheden en jij gaat zelfstandig aan de slag om dediverse kantoren in de stad schoon te maken.

Jij kan meteen aan de slag want je hebt ervaring metschoonmaakwerkzaamheden en weet dus waar je mee bezig bent. Als jij bent geweest weet iedereendat, want alles is weer spik en span!Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van o.

a. : - Kantoorruimtes- Vloeren- Legen van prullenbakken Wat bieden wij : - Diensten van gemiddeld 3 uur die goed te combineren zijn met een andere baan (07 : 00 09 : 00 uur of 18 : 00 21 : 00 uur)-

Je werkt op plekken waar de politiek van Den Haag zijn werk uitvoert- Je werkplek kies je zelf : Utrecht of Nieuwegein- Een flexibel rooster wat je op tijd weet (2 weken van te voren)-

Salaris van circa € 10,00 per uur exclusief reiskostenvergoedingWil jij aan de slag als schoonmaak(st)er in Utrecht / Nieuwegein?

Reageer dan snel via de solliciteren knoponderaan de pagina of neem direct contact op via : cleaningutrecht tempo-team.nl.

030 2727201. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier