Flexibele bijbaan via Randstad Go
Randstad
Amsterdam, NL
5 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

WERKEN WAAR EN WANNEER JIJ WILT VIA RANDSTAD GO

Je bent student / starter en je wilt graag flexibel werken. Je bent aan het sparen voor die toffe reis, dat weekendje weg of je wilt gewoon lekker bijverdienen.

Bovenal ben je op zoek naar een baan die je gemakkelijk kunt combineren met jouw drukke sociale leven. Onze Randstad Go functionaliteit (een onderdeel van de 'Mijn Randstad' app) moet jou dan als muziek in de oren klinken!

Hoezo?! Met Randstad Go kun je zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Jij kiest zelf welke baan bij je past, variërend van promotiewerk voor bekende merken tot horeca op grote evenementen of andere vakantiejobs.

De Jobs in Randstad Go zijn meestal voor één dag en elke dag staat er een divers aanbod aan Jobs voor je klaar. Op deze manier hou jij de regie over je eigen agenda, zodat je het maximale uit je week kunt halen.

Een fijne bijkomstigheid : Je krijgt wekelijks uitbetaald!

Voordat je aan de slag kunt met Randstad Go moet je éénmalig solliciteren bij Randstad. Solliciteer daarom nu via de blauwe sollicitatieknop! Vervolgens wordt er contact met je opgenomen voor een kort telefonisch sollicitatiegesprek.

Hierna ben jij deel van ons netwerk en kun je aan de slag!

De voordelen nog even op een rijtje :

 • Zelf inplannen wanneer je werkt;
 • de App altijd bij de hand;
 • regie over jouw agenda;
 • én wekelijks keiharde euro's om te doen wat je wilt!
 • Team Randstad Go

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier