Nederlandstalige Ondersteuning – Woon en Werk in Belfast, Verenigd Koninkrijk! - Verhuizen naar Belfast, Verenigd Koninkrijk
Concentrix
Apeldoorn, NL
11 dagen geleden
source : Werken in het buitenland

Concentrix is een globaal service bedrijf met meer dan 100,000 werknemers in 125+ kantoren wereldwijd.

Wij werken samen met grote namen in technologie, e-commerce, kleinhandel en meer.

We hebben vele uitstekende mogelijkheden voor Nederlandstalige mensen die ons team nog verder kunnen uitbreiden.Geef een dagelijks positieve invloed aan onze klanten : Bied een uitstekende klantenervaring dat relevant, gedenkwaardig en persoonlijk is.

Word een kampioen in het leveren van ondersteuning op wereldklasse niveau en wees een echte ambassadeur voor de client. Assisteer de klanten via email, social media, web en telefoon.

Behoud en promoot een positieve instelling terwijl je jouw productieve doelstelling behaalt. Werk zelfstandig en als onderdeel van een team.

Comfortabel in een fast-paced’, performance-gebaseerde omgeving met dynamische veranderingen op alle fronten. Wees altijd bereid om meer te leren over de client, de services en de industrie in het algemeen.

Wat wij zoeken : Vloeiend in schriftelijk en verbaal engels en nederlands. Bereid om te werken en te wonen in het buitenland.

Minimaal 6 maanden ervaring in een klanten ondersteuning omgeving. Ervaring met Microsoft Office, kennis en vaardigheid van het Internet, het vermogen om te leren en aan te passen aan nieuwe software.

Het vermogen om te werken met targets, behandelingstijd en klantentevredenheid. Werkervaring in een team omgeving. Het vermogen om te communiceren via telefoon, email, social media en live chat.

Wat wij bieden : Een modern werkplaats met uitstekende faciliteiten. Centrale locatie. On-site gym en café. 28 jaarlijkse vakantie dagen.

Kortingen voor werknemers. Pensioenregeling Uitstekend Relocation programma. Jaarlijks Beloning & Erkenning Ceremonie. Mogelijkheden om professioneel te ontwikkelen.

Belfast is een multiculturele en levendige stad.

Het is de hoofdstad van Noord-Ierland met meer dan 300,000 inwonenden en met heel veel te bieden zoals; Titanic Belfast, Game of Thrones tours, en een uitbundig nachtleven met live muziek, kunst, sociale events, sport en veel meer.

Belfast is omringd door natuur met heuvels en bergen, adembenemd platteland en een spectaculaire kust. Het vinden van accomodatie is nog nooit zo makkelijk geweest met de hulp van ons Relocation Team.

Accomodatie, transport en de algemene kosten van levensonderhoud is heel redelijk in Belfast, het is een van de goedkoopste steden om in te wonen in de Verenigd Koninkrijk!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier