Beheertechnici Voor Diverse Faculteiten (AT/UD/CRE/2018-11)
Delft University of Technology
Delft, NL
4 dagen geleden

Functie omschrijving

Gebouwbeheer is een afwisselend, dynamisch en uitdagend vak. Je werkt als beheertechnicus zowel zelfstandig als in teamverband, vaak discipline-

overstijgend, en zorgt ervoor dat de servicegraad vanuit de afdeling in balans is met de beschikbare budgetten. Je werkt in onze gebouwen aan het organiseren van dagelijkse onderhoudstaken en kleine verbouwingen en neemt regelmatig deel aan grotere verbouwingsprojecten.

Als gebouwbeheerder vind je de balans tussen de belangen van gebruikers, CRE en leveranciers.

Je signaleert en lokaliseert storingen zelfstandig. Soms los je die zelf op, maar vaak ook schakel je hiervoor externe leveranciers in.

Ook draai je mee in de bereikbaarheids- en beschikbaarheidsdiensten. Overleg met collega’s en uitvoerende partijen over de planning en de wijze van uitvoering is een belangrijke taak binnen deze functie.

De werkzaamheden kunnen complex zijn en vragen een multidisciplinaire aanpak waarvoor soms geen expliciete standaardwerkmethoden of instructies bestaan.

Daarnaast vormen het uitvoeren van inspecties en de controle van het geleverde werk onderdeel van je werk, met de hiermee samenhangende administratie in onze bedrijfsadministratieve systemen.

Je levert een bijdrage aan het jaarlijkse (preventief & vervangend) onderhoudsplan en evalueert bestaande dienstverlening en de bijbehorende procedures om tot verbetering te komen.

Je maakt uitgewerkte voorstellen voor verbetering van werkprocessen op (middel)lange termijn. Tot slot coördineer je, afhankelijk van je inschaling, werkzaamheden van collega’s van de afdeling.

Functie eisen

Je hebt minimaal MBO+ / HBO niveau met een afgeronde werkbouwtuigkundige of elektrotechnische opleiding, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring.

Je hebt goed inzicht in het (discipline-overstijgend) organiseren van gebouwbeheer. Je bent in het bezit van een geldig VCA-

VOL certificaat en je bent bereid om diverse vaktechnische trainingen te volgen ten behoeve van de uitvoering van de functie, zoals bijvoorbeeld stralingshygiëne.

Je bent een kostenbewuste, klantgeoriënteerde teamspeler, kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende niveaus en kunt goed zelfstandig functioneren.

Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Wij verwachten dat je in staat bent om (complexe) problemen te vertalen naar praktische oplossingen.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en kunde.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een aanstelling van 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Het salaris is afhankelijk van niveau, kennis en ervaring gebaseerd op schaal 8 of 9 (met een max. van € 3.671,- bruto per maand).

TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement.

Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage.

Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool.

Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier