Adviseur Dagelijkse Bankzaken
Rabobank
Dordrecht, Netherlands
9 dagen geleden

Adviseur Dagelijkse Bankzaken voor 32 á 36 uur bij Rabobank Drechtsteden Stel je eens voor

Stel je eens voor dat jouw klanten hun bankzaken vrijwel helemaal zelfstandig en online kunnen regelen. Omdat jij ze goed hebt geadviseerd en wegwijs hebt gemaakt in onze online mogelijkheden.

Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als Adviseur Dagelijkse Bankzaken door je klanten een warm welkom te heten, goed naar ze te luisteren en ze te helpen om hun kansen en risico’s in kaart te brengen. Impact creëren

 • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze (toekomstige) klanten én het gezicht van de Rabobank in de markt en in lokale netwerken.
 • Als geen ander ben jij in staat om de juiste vragen te stellen, zodat je precies die ondersteuning kunt bieden die nodig is.
 • Ook bij meer complexe klantvragen.

 • Jij hebt brede kennis van financiële producten en diensten, maar als jij het even niet meer weet, dan schakel je tijdig een collega met specialistische kennis in.
 • Jij blijft jezelf graag ontwikkelen, zodat je je klanten ook in de toekomst met de beste adviezen van dienst kan zijn.
 • Met elkaar Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Particulieren & Private Banking bundelt de krachten om klanten zelfverzekerd financiële keuzes te laten maken.

  Dit doen wij door een sparringpartner te zijn met oprechte interesse in de klant. Dankzij onze Adviseurs Dagelijkse Bankzaken staat de klant er nooit alleen voor, want jij ondersteunt bij de belangrijke momenten in het leven van de klant.

  Met jou erbij als Adviseur Dagelijkse Bankzaken staat de teller van het team op vijftien diverse collega’s waaronder :

  Werken als adviseur Dagelijkse Bankzaken leert je binnen korte tijd álles over de Rabobank. Het team is energiek en behulpzaam en daarnaast hecht en persoonlijk betrokken.

  Een heel goede stap in je carrière en een warm bad qua team en manager! - Caroline - Met jouw talenten Als we je vrienden vragen om jou in een paar steekwoorden te omschrijven, is het antwoord klantgericht, doelgericht en iemand die mee-

  en vooruit denkt. Als enthousiaste en gemotiveerde medewerker binnen het team vind je het leuk om actief deel uit te maken van de martkteams en opzetten van acties zo maak jij het verschil voor de community.

  Voor deze vacature voeg je daar nog eens aan toe :

 • een hbo-diploma;
 • een commerciële instelling;
 • van nature nieuwsgierig.
 • Bij Rabobank Drechtsteden

  Lees snel meer over werken bij Rabobank Drechtsteden : https : / / magazines.rabobank.nl / drechtsteden / Drechtsteden / ?

  ItemId 17703 Wil jij dit ook?

  De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

  Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op :

 • een brutomaandsalaris tussen € 1670,10 en € 2385,71;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (8% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.
 • Laten we kennismaken

  Ben jij hem / haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Adviseur Dagelijkse Bankzaken en zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij?

  We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Dordrecht.

  Handig om te weten :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier