Leerling monteur Openbare Verlichting regio Rotterdam
Werk en Vakmanschap
Alblasserdam, Netherlands
31 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een BBL baan in de technische branche en zet jij mensen graag in het licht? Dan is de vacature Leerling monteur openbare verlichting iets voor jou!

Wat ga je doen?

Onder deskundige begeleiding pleeg je onderhoud aan openbare verlichtingsinstallaties, ten einde deze storingvrij in bedrijf te houden.

Het signaleren en verhelpen van storingen en oneigenlijkheden. Het na leven van Arbo technische voorschriften.

Je assisteert met het aanleggen van onderdelen van openbare verlichtingsinstallaties en daarbij ook met het signaleren van eventuele storingen

Hoe ziet de opleiding er uit?

Je werkt 4 dagen in de week aan de ontwikkeling van praktische vakkennis bij dit erkende leerbedrijf, tevens werk je 1 dag in de week aan je theoretische vakkennis.

Daar waar nodig volg je aanvullende praktijktrainingen.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde VMBO-T diploma ( richting techniek);
 • Jij heb een Rijbewijs B;
 • Jij bent bereidheid om het VCA diploma binnen 3 maanden na indiensttreding te behalen;
 • Jij bent bereidheid om de certificaten, levensreddend handelen en kleine blusmiddelen binnen 3 maanden na indiensttreding te behalen
 • Procedure

  Als je sollicitatie bij ons is binnengekomen, ontvang je terugkoppeling vanuit onze kant. Ervan uit gaande, dat jij prima in het gewenste profiel past, zal er bij ons op de vestiging een intake gesprek plaats vinden.

  Is het gesprek met de opdrachtgever net zo prettig geweest als met ons, dan ligt er een mooie arbeidsovereenkomst voor jou in het verschiet.

  Herken jij jezelf?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier