Postvoorbereider
Randstad
Rotterdam, NL
9 uur geleden

Vroege vogels gezocht!

Wij zijn op zoek naar vroege vogels! Wil jij deel uitmaken van dit leuke team en heb je graag nog wat aan de rest van je dag?

Beginnen om 6.00 uur betekent dat je vaak al rond 12.00 uur klaar bent. Ideaal toch?

Voor ik mijn belangrijke brieven ontvang, is er natuurlijk al een heel proces aan vooraf gegaan. Wellicht maak ben jij binnenkort onderdeel van dat proces!

Dagelijks wordt er hard gewerkt om te zorgen dat jij en ik onze brieven op tijd krijgen. Op het distributiecentrum waar de brieven aankomen, worden de ze ook gesorteerd.

Jouw handen zijn heel hard nodig om te zorgen dat de brieven per postcode gesorteerd worden.

We zorgen er uiteraard voor dat je goed ingewerkt bent : 3 aaneengesloten dagen krijg je uitleg en daarna mag je zelfstandig aan de slag.

Na deze dagen hebben wij het volle vertrouwen dat jij zorgt dat de pakketten gesorteerd worden!

Het is leuk en dankbaar werk. Want na jouw werkuren in de ochtend, weet jij dat je iemand de diezelfde dag heel blij maakt, omdat zijn / haar brief bezorgd kan worden.

Er is werk voor minimaal 3 ochtenden in de week, maar doe jij goed je best, zijn meerdere dagen altijd bespreekbaar! Wij zijn per direct op zoek naar toppers die het team komen versterken.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier