(Afstudeer)stage Software Engineering
Grontmij
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor ons team Geomatics dat bestaat uit 15 professionals (software ontwikkelaars en adviseurs / materiedeskundigen) en onderdeel uit maakt van de afdeling GIS&ICT, is Sweco op zoek naar een (afstudeer)stagiair die met de laatste loodjes van zijn of haar studie bezig is en werkervaring op wil doen.

Het team werkt in de vestiging van Sweco in Rotterdam. We ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden de door Sweco ontwikkelde software-

oplossing dg DIALOG BGT. Dit is een complete C++ / Qt applicatie met Oracle database voor de opbouw en het beheer van de topografische basiskaart van Nederland (BGT, Basisregistratie Grootschalige Topografie) en de koppeling daarvan naar oplossingen op het gebied van GIS-

viewing, beheer openbare ruimte (BOR) en basisregistraties zoals BAG en WOZ. De software is vooral in gebruik binnen overheidsorganisaties (met name gemeenten en provincies).

Voor meer informatie, zie http : / / bgtsoftware.nl.

Tijdens jouw (afstudeer)stage draai je volledig mee in het team en help je binnen projecten met de software engineering.

Voorbeelden van werkzaamheden van het ontwikkelteam zijn de overgang van Visual Studio 2010 naar Visual Studio 2017, Docker containers voor eenvoudiger uitrollen van onze berichtenverkeer modules, vernieuwen van een instrument koppeling (Trimble) en nog vele andere werkzaamheden.

Op deze vacature kan je reageren als je op zoek bent naar een stage, maar ook wanneer je op zoek bent naar een afstudeerplaats.

Mogelijke afstudeeronderwerpen zullen dan in overleg worden bepaald Heb je altijd al willen weten hoe het is om te werken bij hét grootste ingenieursadviesbureau van Europa?

Reageer dan nu op deze functie, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken

 • Je volgt een hbo of wo-opleiding zoals Informatica / Technische Informatica
 • Je hebt affiniteit met softwareontwikkeling en bent bekend met databases
 • Je bent communicatief vaardig, creatief en leergierig
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent een teamspeler, maar je kan ook goed zelfstandig werken
 • Je bent op zoek naar een (afstudeer)stage voor ongeveer 5 maanden
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier