Parttime Service medewerker
FINTREX
Soest, NL
4 dagen geleden

Als Parttime Service medewerker ontvang jij :

 • Een salaris van € 9,25 bruto per uur;
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten;
 • Toegang tot een collectieve zorgverzekering;
 • Toegang tot een collectief sportabonnement.
 • Functie-eisen :

  Jij beschikt over een servicegerichte instelling en jij bent klantgericht. Jij hebt MBO werk- en denkniveau en jij bent parttime beschikbaar.

  Bedrijfsomschrijving :

  Als Parttime Service medewerker doe jij er alles aan om de klanten van deze organisatie een zo goed mogelijke service ervaring te geven.

  Jij gaat service verlenen via de telefoon, per e-mail, via Social Media en per post. Jij komt te werken in Soest bij een Internationale organisatie en jij ontvangt een salaris van € 9,25 bruto per uur.

  Uiteraard ga jij, zoals de vacature al zegt, parttime aan de slag.

  Een parttime Service medewerker is bij deze organisatie volop bezig met het verlenen van service aan klanten. Dit kan zijn door vragen te beantwoorden, informatie met hen te delen of hen te adviseren.

  Het kan ook zo zijn dat jij vanuit deze service een bijverkoop gaat doen aan de klant. Een duidelijke en open communicatie, klantgerichtheid en het beste met de klant voor hebben maken jou tot een succesvolle Parttime Service medewerker.

  Jij werkt voor een webshop die is gespecialiseerd in outdoor kleding en outdoor accesoires die zich richt op mensen die dicht bij de natuur staan.

  Het bedrijf bestaat sinds 1999 en heeft Service hoog in het vaandel staan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier