Cardiodevice technicus in opleiding
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
21 dagen geleden

Afdeling

De afdeling Hartkatheterisatiekamer (HCK) maakt onderdeel uit van de divisie Hart & Longen. Zorg, onderwijs en onderzoek staan centraal.

De kernactiviteiten van de afdeling Hartkatheterisatie zijn interventiecardiologie, elektrofysiologisch onderzoek en behandeling, percutane implantaties van hartkleppen, devicecardiologie, harttransplantatie en onderzoek en behandeling van volwassenen met aangeboren hartafwijkingen.

De HCK werkt met gespecialiseerde teams te weten : interventiecardiologie, cardiodevice-techniek en elektrofysiologie. Jij gaat aan de slag in het cardiodevice-

team waar je werkt voor patiënten met een Interne Cardioverter Defibrillator (ICD) of pacemaker in al zijn facetten.

Profiel

Je bent in het bezit van een havo- of vwo-diploma. Een reeds afgeronde hbo-opleiding is een pre. Je bent bereid om naast je werk een 3-

jarige hbo-opleiding te volgen. Je hebt behoefte je diepgaand te specialiseren binnen het vakgebied cardiologie, waarbij je jouw technische kennis en interesse op passende wijze combineert met sociale vaardigheden.

Het vak cardiodevice-techniek is medisch-technisch en continu in beweging, waardoor het noodzakelijk is om je te blijven ontwikkelen.

Regelmatig kun je interne en externe trainingen volgen en symposia bezoeken. Gedegen kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Het salaris voor deze 89-100% functie bedraagt maximaal € 3.391,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor aanstelling voor de duur van de opleiding.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, opleidingsmogelijkheden en persoonlijk budget.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao universitair medische centra (UMC).

Bijzonderheden

Als je eerst wilt weten of het iets voor je, neem gerust contact op met Elvera Maas (afdelingshoofd) of Maaike Goudriaan-

Vos (cardiodevice-technicus). Zij zijn bereikbaar via het secretariaat van de HCK, telefoonnummer : 088 75 561 67. Voorafgaand aan je sollicitatie bieden we ook de mogelijkheid voor een meeloopdag.

Zo kun je een kijkje nemen bij ons en zien of het aan je verwachtingen voldoet. Salarisinpassing is afhankelijk van opleiding.

Indien je nog geen afgeronde opleiding hebt dan start je in leerlingenschaal. Bij afgeronde HBO opleiding start je in salarisschaal 7.

Wanneer je volledig inzetbaar bent en gekwalificeerd kun je doorgroeien naar salarisschaal 8 (maximaal € 3.391, bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Indien het EHRA / IBRE is afgerond kun je financieel doorgroeien naar een bruto maandsalaris van maximaal € 3.582, bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier