Productiemedewerker
Raaak Personeel
Zwijndrecht, NL
9 dagen geleden

Zoek jij een fulltime baan in de productie? Wil je graag in de dagdienst werken? Op vrijdag om 15.45 vrij! In Zwijndrecht zoeken we productiemedewerkers.

Je gaat aan de slag bij één van de grootste onafhankelijke producenten van smeermiddelen in West-Europa. Voor veel klanten verzorgen zij het hele logistieke proces.

Wij zoeken gemotiveerde productiemedewerkers. Wat je allemaal doet op een dag? Jij zorgt dat de machines niet stilstaan! Je bent druk met het in-

en uitpakken van producten aan de lopende band. Ook zorg je ervoor dat de producten niet zonder stickers hetbedrijf verlaten.

De werktijden zijn van maandag t / m donderdag van 08 : 00 uur tot 16 : 45 uur. Op vrijdag stop je een uurtje eerder! Je maakt dus een 39-

urige werkweek.Omdat het altijd lastig inschatten is hoe druk het is binnen een productiebedrijf kan het zijn dat het werk in eerste instantie voor bepaalde tijd is.

Functioneer jij goed? Dan is er zeker mogelijkheid om langer te blijven.

Functieeisen

 • Ervaring in de productie en of logistiek- Eigen vervoer om in Zwijndrecht te komen- Je bent per direct fulltime beschikbaar
 • Arbeidsvoorwaarden

  Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier