Vakantiemedewerker
Action Nederland B.V.
Noord-Holland (NL)
16 dagen geleden

WAT GA JE DAGELIJKS DOEN

Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen.

Gedurende de dag ben je verder bezig met de winkel- en schapindeling en maak je in overleg met de (Assistent) Bedrijfsleider nieuwe kopstellingen en bouw je gedeelten van de winkel om.

Je speelt hierbij in op commerciële thema’s, bij slecht weer betekent dit bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

Je spiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke en vlotte wijze.

Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dag schoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

WAT KENMERKT EEN VAKANTIEMEDEWERKER BIJ ACTION

 • V)MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in de detailhandel is niet strikt noodzakelijk;
 • Minimaal 3 weken aansluitend beschikbaar tijdens de vakantieperiode;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • JIJ ALS VAKANTIEMEDEWERKER BIJ ACTION

  Een Vakantiemedewerker bij Action is klantvriendelijk, netjes en harde werker. Je bent creatief bij het indelen van onze schappen & teamgericht.

  Dit alles doe je in een gestructureerde en nette winkel.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier