Medewerker Operations Nacht Part Time (M/V)
Novotel Suites Den Haag City Centre
Den Haag, Zuid - Holland, Netherlands
4 dagen geleden

French (Intermediate)

Essential and optional requirements

Voor de functie van Medewerker Operations Nacht zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken. Je bent outgoing’ en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen bezwaar om 1 - 3 nachtdiensten, doordeweeks en in het weekend, te werken van 23 : 00 uur tot 07 : 00 uur.

Het is een pré als je Den Haag kent en daarnaast beschik je over :

 • MBO denkniveau en goed cijfermatig inzicht;
 • In staat om snel beslissingen te nemen en niet terugdeinzen voor lastige situaties;
 • Zorgeloos alleen kunnen en durven werken op momenten dat (bijna) iedereen slaapt.
 • Wat bieden wij?

  Een gave baan waarin je iedere dag gaat ervaren en vooral plezier gaat hebben! Wij organiseren, 1 keer per maand, Suite Thursday om elkaar nog een stukje beter te leren kennen en, als team, successen te vieren.

  Werken bij Novotel Suites kent alle voordelen van het werken voor Accor! Dit houdt in dat je salaris op basis van de horeca-

  CAO ingeschaald is op schaal 5. Ook is er een mogelijkheid om een bonus te behalen met de tantième regeling van Accor, afhankelijk van de door het hotel, team en jouw persoonlijk behaalde resultaten.

  Jij krijgt ook kortingen bij een groot spijkerbroekenmerk, mogelijkheid tot fiscaal voordelig fietsen en voordelig hotelovernachtingen boeken over de hele wereld!

  Reageren? Dat kan!

  Stuur vóór 31 juli a.s. jouw motivatiebrief of filmpje & CV naar H7320-DM accor.com, t.a.v. Angela van Homoet. In jouw motivatiebrief / fimpje vertel jij iets over jezelf en waarom jij voor Novotel Suites wilt komen werken.

  Vragen? Dat kan! Neem dan even telefonisch contact op met Angela via 070-8505180

  Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Key tasks

  In de nacht gebeurt er heel erg veel in ons hotel en eigenlijk ook weer heel weinig. Hoe dan? Dat hoeven we je natuurlijk eigenlijk niet te vertellen, maar we doen toch even een poging om de rol die jou op het lijf is geschreven onder woorden te brengen

  Als Medewerker Operations Nacht zorg je ervoor dat onze gasten een fantastisch verblijf hebben in ons hotel. Je bent het visitekaartje van Novotel Suites Den Haag City Centre en het aanspreekpunt van onze hotelgasten gedurende de nacht.

  Jouw werkdag begint iedere avond met een overdracht, zodat je goed op de hoogte bent van wat er die avond / nacht in ieder geval op je af zal komen.

  En wat er de rest van je dienst gebeurt? Jij bent flexibel genoeg en in staat om out of the box’ te denken om daar gastvrij op in te spelen! Als onze nachtmedewerker zorg jij er tijdens de avond en nacht voor dat aankomende gasten worden ingecheckt en in alle rust naar hun kamer kunnen.

  Verder ben je aanspreekpunt tijdens de avond en nacht en zorg je voor de algehele veiligheid gedurende jouw dienst.

  Je bent bovendien een belangrijke schakel in ons (financieel) administratieve proces. In de nacht wordt de letterlijke balans namelijk opgemaakt, er worden belangrijke financiële processen afgerond én opnieuw opgestart.

  Dat betekent dat je jouw cijfermatige inzicht goed kan toepassen en bovendien zorgt dat de rekeningen van de gasten kloppen én onze administratie 100% sluitend is.

  Ondanks het feit dat dit proces inside-the-box is, is het voor jou een welkome afwisseling om outside-the-box te stappen op het moment dat je de dag afsluiting hebt afgerond

  Aan het einde van je nachtdienst ben je tevens verantwoordelijk voor het klaarzetten van het ontbijt en de eerste uitcheckende gasten.

  Bij vertrek weet je dat iedere gast een heerlijk verblijf heeft gehad bij ons. En bij aankomst weet jij dat je collega’s weer met een schone lei aan de nieuwe dag kunnen beginnen.

  Jij kan nu rustig slapen!

  At Novotel, we grow faster

  Feel fully responsible, be autonomous, adaptable, professional, have a love of adventureand a desire to stretch your limits : that’s the Novotel spirit .

  An international brand with a network of 400 hotels in 60 countries, Novotel’s successis due to the professionalism and enthusiasm of its 30 000 employees whohave been embodying the brand’s ideals for over 40 years.

  DNA of the brand, innovation is at the heart of the promise made to employees : "At Novotel, we grow faster" . To transform this promise into reality, Novotelhas implemented a unique human resources policy declined around five mainprofessional career paths.

  Novotel accompanies each employee throughout their career.Integration, geographic mobility, bridging provision, skills development everyoneis given the opportunity to progress quickly and go further. Impossible is not Novotel.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier