Toetser en vergunningverlener Wet natuurbescherming
FlexIntens Werving, Selectie & Detachering
Den Haag, NL
4 dagen geleden

Maak werk van soortenbescherming in de provincie Zuid-Holland en ga aan de slag als vergunningverlener Wet Natuurbescherming (Wnb) bij de Omgevingsdienst Haaglanden.

Wij zoeken iemand met een HBO / WO-opleiding Ecologie / Biologie / Natuur met bij voorkeur ervaring en affiniteit met de bescherming van vleermuizen, gierzwaluwen en huismussen.

Jouw werk bestaat uit het beoordelen van natuurtoetsen en aanvragen voor een ontheffing Wnb. Je bewaakt het proces en de doorlooptijd van de aanvragen en maakt daarbij gebruik van de applicatie Squit XO.

De Omgevingsdienst Haaglanden voert de vergunningverlening voor de Wnb uit in opdracht van de provincie Zuid-Holland. Je komt te werken in het team Groen van de afdeling Toetsing en Vergunningverlening.

Ontwikkeling

Door een toename in het aantal aanvragen zet de Omgevingsdienst Haaglanden experts in op het gebied van de Wet Natuurbescherming.

Voor geïnteresseerden die zich verder willen ontwikkelen als vergunningverlener Wnb in vaste dienst, komen regelmatig plaatsen vrij.

Functieeisen

 • Minimaal afgeronde HBO-opleiding Biologie / Natuur / Ecologie;
 • Ervaring met de uitvoering van Wet natuurbescherming soortenbescherming en / of beheer en schadebestrijding;
 • Ervaring met het zaaksysteem SquitXO.
 • Bedrijfsomschrijving

  FlexIntens verbetert organisaties door het tijdelijk versterken van teams met flexibele professionals. Het vereenvoudigen van het werk, van organisatieonderdelen, van hele organisaties en van ketens staat daarbij centraal.

  De mensen in ons netwerk zijn in staat organisaties te helpen met strategische heroriëntatie, het formuleren en afbakenen van doelen, het in kaart brengen en wegnemen van overbodige routines en het aanjagen, ontwikkelen en realiseren van slimme werkwijzen.

  Niet in de laatste plaats door het logisch ordenen van werkstromen, bijbehorende taakverdelingen, ondersteunende ICT en afspraken met andere partijen.

  Steeds als tijdelijk onderdeel van een team, altijd in het belang van de organisatiedoelen.

  In overleg.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier