Teamleider Medische Microbiologie en Infectiepreventie
Gelre
Apeldoorn en Zutphen, Netherlands
14 dagen geleden

Afdeling

De afdeling MMI, waar 40 mensen werkzaam zijn, is gevestigd te Apeldoorn en verricht naast onderzoeken voor de eigen ziekenhuizen, ook werkzaamheden voor de huisartsen en instellingen in de regio.

De MMI werkt nauw samen met het Klinisch Chemisch Hematologisch Laboratorium (KCHL) binnen Gelre ziekenhuizen. Deze samenwerking zal het komende jaar steeds meer vorm gaan krijgen, met name ook op het gebied van de infectieziektenserologie, moleculaire diagnostiek en pre-analyse.

Werkzaamheden

In samenwerking met de collega teamleider geef je direct leiding aan alle analisten binnen het laboratorium. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het beleid en voor de begeleiding van de analisten.

Je zit vergaderingen voor en neemt deel aan het diverse overleggen. Je hebt een signalerende functie en bewaakt de goede sfeer op de werkvloer.

Functie eisen

Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring binnen een laboratoriumorganisatie en bent in het bezit van een HLO-diploma (specialisatie medische microbiologie is een pré), bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.

Het verzorgen van een effectieve organisatie van de afdeling op basis van gestelde doelen, prioritering, procedures en communicatie is voor jou bekend terrein.

Je motiveert en stimuleert medewerkers en vindt het belangrijk dat zij zich verder ontwikkelen. Je bezit overtuigingskracht, bent sociaal-

communicatief vaardig en stressbestendig. Je bent een echte kartrekker en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Ons aanbod

Wij bieden u een boeiende werkkring die volop in beweging is met een goede sfeer en sterke teamgeest. Wij bieden je een dienstverband voor 32-36 uur per week.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier