Onderhoudsmonteur / bankwerker
Tata Steel Production.
Alkmaar, Nederland
1 dag geleden

Bouw en onderhoud jij graag grote machines? Word jij graag uitgedaagd om als monteur het beste uit jezelf te halen? Om met de allernieuwste technieken enorme machines te demonteren, inspecteren en repareren?

Bij Tata Steel in Velsen-Noord zorg jij als monteur en / of bankwerker er voor dat er nooit iets mis is met de machines en constructies en dat het proces nooit stil komt te liggen.

Werklocatie : Velsen-Noord De afdeling HTD Maintenance Services is de plek waar jij dan als een vis in het water voelt. Samen met je 1100 collega’s verdeelt over de 3 grote afdelingen Reparatie, Montage en Onderhoud’ ben jij de oplossingsgerichte technische vakspecialist.

De machines staan verspreid over het hele terrein en geen plek is het zelfde. Zo ben je ene dag bezig met het demonteren en de volgende dag bezig met het maken van een modificatie aan een installatie.

 • Wat wij een monteur - bankwerker bij Tata Steel bieden : Een uitstekend salaris van €2450 obv ervaring en; Een uitdagende baan in de techniek, en;
 • Alle mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen en zo in aanmerking te komen voor een vast contract, en; De toegang tot ons netwerk, waardoor je nooit meer zelf naar werk hoeft te zoeken, en;
 • De mogelijkheid om cursussen te volgen om nog beter te worden in jouw werk Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken. Je kan gebruik maken van de Tata Steelbus om zo relaxed aan je dag te beginnen, en;
 • Werk bij het mooiste bedrijf in de omgeving IJmuiden. Om deze technische en veelzijdige functie goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat jij flexibel en technisch vaardig bent, daarnaast : Een afgeronde MBO 2 opleiding in een technische richting, bij voorkeur Werktuigbouw, automonteur.

  Bij voorkeur in het bezit bent van een VCA diploma of bereid bent zelf een VCA diploma te halen. Je moet kunnen vanaf een technische tekening ofwel tekeninglezen Doe jij het veilig?

  Je gaat werken in een omgeving met grote en zware machines. Om aan het einde van de dag weer gezond en wel naar huis te gaan, is het van belang dat je veiligheid voor jezelf en anderen altijd voor op stelt.

  Dus ben jij de monteur die wil zorgen dat de machines verantwoord het staal van de baan laat rollen? En is dit precies de vervolg stap die jij in jouw carrière zoekt?

  Solliciteer dan direct door op de button hieronder te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar de Randstad website waar je gemakkelijk kan inloggen of een account kan aanmaken.

  Na het invullen van een aantal velden is jouw sollicitatie klaar, dit duurt slechts een paar minuten. Wij streven er naar om jou binnen 24 uur te bellen zodat jij snel kan beginnen met jouw nieuwe baan! Bij vragen neem contact op met Mariem & Imane 023 5165303 of mail naar mariem.

  flood nl.randstad.com Enthousiast geworden?! Solliciteer dan direct door op de button hieronder te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar de Randstad website waar je gemakkelijk kan inloggen of een account kan aanmaken.

  Na het invullen van een aantal velden is jouw sollicitatie klaar, dit duurt slechts een paar minuten. Wij streven er naar om jou binnen 24 uur te bellen zodat jij snel kan beginnen met jouw nieuwe baan! Heb jij nog vragen, bel ons gerust! Dit kan op (0)251 29 60 00

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier