Senior mechanical engineer
continu
Wijchen, NL
13 dagen geleden

Senior mechanical engineer

In deze functie ga je aan de slag met het construeren en tekenen van machines, constructies en mechanische apparatuur. Binnen grotere projecten begeleid je de detail engineering van junior engineers.

Je bent betrokken bij de inkoop van materialen en begeleidt indien nodig de opstart van machines of installaties in het veld.

Als senior mechanical engineer onderhoud je ook contacten met opdrachtgevers en toeleveranciers. Dit is een zeer passende rol voor senior engineers welke ervaring hebben opgedaan in meerdere sectoren, hier graag uit willen putten, maar bij voorkeur een bredere rol aanpakken dan 40 uur per week puur CAD-tekenen.

 • Afgeronde HTS of TU opleiding richting werktuigbouwkunde of autotechniek
 • Ten minste vijf jaar werkervaring als mechanical engineer
 • Beheersing van 3D CAD-software (bijvoorbeeld SolidWorks)
 • Naast vloeiend Nederlands is de beheersing van goed Engels een eis en goed Duits een pre
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Onze opdrachtgever is een bedrijf met regionale wortels, maar een internationale klantenkring. Ze staat in de markt bekend om haar state of the art oplossingen en wordt dan ook vaak ingeschakeld wanneer anderen er niet uitkomen.

  Naast eigen projecten assisteert het bedrijf ook regelmatig anderen wanneer zij specifieke kennis ontberen. De organisatie is erg zuinig op haar menselijk kapitaal (lees : medewerkers) en faciliteert dan ook een prettig werknemersklimaat.

  Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het aantal vakantiedagen, de goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot een vierdaagse werkweek.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier