Fulltime commercieel medewerker bij Vergelijk.nl in Zwolle
YoungCapital
Zwolle, Nederland
11 dagen geleden

Wat ga je doen? Als fulltime commercieel medewerker heb jij een twee-in-één-baan. Surprise! Want naast commercieel werk, zit er in jouw takenpakket ook een stukje klantenservice.

Hoe zit dat? Jij gaat als fulltime commercieel medewerker niet op de gebruikelijke manier het klantenbestand van Vergelijk.

nl laten groeien. Bestaande klanten of oud-klanten komen met jou in contact, omdat ze een vraag hebben. De een kan niet bij zijn facturen.

De ander kan zijn producten niet op de site vinden. Jij ontvangt deze vragen via het systeem Salesforce en gaat ze zo goed mogelijk telefonisch beantwoorden.

Oké, maar wat heeft sales hiermee te maken? Nou, het stopt niet bij het beantwoorden van de vraag. Want tijdens het gesprek peil je of de bestaande klant interesse heeft om meer diensten van Vergelijk.

nl af te nemen. Heb je een voormalig klant aan de lijn? Dan zorg je er natuurlijk voor dat hij weer klant wordt. Door een goede aanbieding te doen bijvoorbeeld, of een pijnpunt weg te nemen als die er was.

Was dat ’t? Nee, want hier ben je zo’n zeventig procent van je werktijd mee bezig. Tijdens de overige dertig neem je contact op met bedrijven waarvan jij denkt dat ze een mooie toevoeging voor Vergelijk.

nl zullen zijn. Yes, that’s my cup of tea! Wanneer werk ik? Je werkt als fulltime commercieel medewerker 40 uur per week van maandag tot en met vrijdag tijdens de standaard kantoortijden.

Nog even nice om te weten : je gaat natuurlijk niet de sales in je eentje runnen, maar werkt nauw samen met twee salescollega’s.

Een van hen zal je ook inwerken. Wat wij bieden : Een baan als fulltime commercieel medewerker (40 uur);Een bruto-startsalaris tussen de € 2.

 • 200,- en € 2.600,-, afhankelijk van je ervaring;Een MacBook van de zaak die je ook privé mag gebruiken; Doorgroeikansen : een salesbaan met meer verantwoordelijkheid of een hele andere kant op (online marketing bijvoorbeeld);
 • Een leuk, gezellig en hecht team. Wat wij vragen : Minimaal hbo-werk- en -denkniveau; Ervaring in een callcenter / klantenservice is een pré Je vindt het niet erg om veel administratie bij te houden (bijv.

  gespreksverslagen in het CRM-systeem zetten). Je hebt een vlotte babbel en bent niet bang voor de telefoon. Heb je een vraag of wil je direct reageren?

  Stuur dan een Whatsapp-bericht naar Iris Visser via 06-12078147 en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op! Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier