Hef-/reachtruckchauffeur
Randstad
Oldenzaal, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Europastry zoekt heftruck en reachtruckchaufferus! Wil jij werken binnen een groeiend internationaal bedrijf en zorgen dat de producten goed worden uitgegeven?

Dit door middel van een combinatie van computers bedienen en met een hef- / reachtruck? Dan zoeken wij jou!

Een dag als Operator Warehouse bestaat uit het in- en uitrijden van pallets in stellingen en met behulp van een scanner producten gaan verzamelen.

Een soort van orderpicken is dus onderdeel van je dag. Belangrijk is dus dat je een geldig hef- / reachtruck certificaat hebt.

Jij zorgt voor een nette en veilige werkplek (5s en lean) en jij tekent de vrachtbrieven af en verwerkt de leveringen in het (ERP-

systeem. Dit zijn maar een paar werkzaamheden. Nieuwsgierig hoe je dag eruit ziet? Vraag het gerust!

Je bent onderdeel van het logistieke team van Europastry en beschikt over MBO niveau 3. Een Warehouse Management Systeem is voor jou niet onbekend en de Nederlandse taal is voor jou geen probleem in woord en geschrift.

Ploegendiensten spreekt jou aan en je bent bereid om cursussen te volgen.

Dus ben jij opzoek naar een baan met perspectief? En wil jij voor langere tijd aan de slag binnen een groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer direct en vergeet je CV niet te uploaden. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier