Senior Finance Professional
Yacht
Rotterdam, Zuid-Holland, nl
11 dagen geleden
source : Jobbird

Als Senior Finance Professional ben jij de expert bij onze klanten. Jij maakt het verschil in de organisatie, zorgt voor een tevreden klant en ontwikkelt jezelf verder in jouw loopbaan op kennis en soft skills.

Welke functie je gaat vervullen ligt aan jouw ambitie, kennis en ervaring; of je nu gaat werken als Senior Business Controller, Financieel Adviseur, Business Analist, AO / IC specialist of Teamleider financiële administratie, samen creëren wij een loopbaanpad waarin jij jezelf volop ontwikkelt.

Wij zijn op zoek naar Senior Finance Professionals die energie krijgen van uitdaging en afwisseling en aan de slag willen bij onze klanten binnen de publieke sector.

Je gaat verschillende opdrachten vervullen bij onze opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid, gemeenten, stichtingen, onderwijs en zorginstellingen .

Naast jouw opdracht bij de klant, deel jij ook jouw kennis en ervaring met collega's binnen Yacht. Je bouwt jouw netwerk verder uit, neemt deel aan werkgroepen over de financiële trends en ontwikkelingen en bezoekt events en borrels met vakgenoten.

Samen met jouw Yacht collega’s lever je een bijdrage aan ons vakgebied en grote kennisnetwerk.

Bedrijfsomschrijving

Yacht Finance heeft een landelijk netwerk van ruim 600 Finance professionals die vanuit 7 regiokantoren werken. Deze functie valt onder het team Finance non-

profit waar 7 Sales- en Recruitment Consultants zich dagelijks bezighouden met het coachen van onze professionals in hun loopbaan.

Wij werken voor de regio’s Den Haag, Rotterdam en Utrecht , jij mag dus verwachten dat de opdrachten zich in deze regio’s afspelen.

Onze klanten zijn de Rijksoverheid (o.a. Ministerie van Justitie en Veiligheid, Ministerie van Defensie, Ministerie van Economische zaken en Klimaat, Belastingdienst etc.

Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam, Gemeente Zuid-Holland Zuid, Cordaid en verschillende onderwijs- en zorginstellingen.

Door onze klanten portefeuille ga jij onderdeel uitmaken van een regionaal Overheid netwerk met masterclasses, netwerkbijeenkomsten en borrels.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende en veelzijdige functie zoeken wij professionals die beschikken over :

 • Een afgeronde Bachelor of Master opleiding in een financiële richting;
 • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring binnen de publieke sector;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Aanpassingsvermogen, communicatieve vaardigheden, ondernemerschap en een teamwork mentaliteit.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden jou een carrièreversneller voor jouw loopbaan! Je kunt rekenen op een :

 • Een jaarcontract met intentie tot vast dienstverband;
 • Flexibele werkweek van minimaal 32 tot 40 uur;
 • Een goed salaris;
 • Een leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling Plus;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Coaching op inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een opleidingsbudget voor onze Yacht Academy en kans op deelname aan ons Future Finance Change Program; https : / / www.
 • yacht.nl / professionals / vakgebieden / finance / ffcp

 • Een groot netwerk van professionals met diverse activiteiten zoals masterclasses, netwerkbijeenkomsten, kennissessies, onze jaarlijkse BBQ en borrels.
 • Sollicitatieprocedure

  Voor meer informatie neem je contact op met Jasper van der Voort via telefoonnummer 06-19299982

  Werken voor Yacht

  Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken.

  Ons doel is optimaal resultaat : jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert.

  Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties?

  Dan willen we jou graag leren kennen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier