Examentraining vwo studiebegeleider of bijles docent worden in Geldrop
Superprof
Geldrop, NL
4 dagen geleden

Bedrijf

Superprof, hét wereldwijde platform dat hen die graag privéles willen geven in contact brengt met hen die graag willen leren, is op zoek naar enthousiastelingen in heel Nederland die privéles kunnen geven in meer dan 1.

000 verschillende onderwerpen : wiskunde, Engels, Spaans, natuurkunde, sport, koken, muziek, fotografie, kunst en nog veel meer.

Al meer dan 2 miljoen leraren in 19 landen over de hele wereld vertrouwen op ons voor het vinden van hun leerlingen!

Missie

Als grootste Europese website voor het in contact brengen van leerlingen met privéleraren is Superprof altijd op zoek naar gemotiveerde privéleraren in heel Nederland die hun kennis willen delen in welk onderwerp dan ook met leerlingen op elk niveau en van elke leeftijd.

Met of zonder ervaring : zolang je maar een passie of kennis hebt die je graag wilt delen om wat extra geld te verdienen!

Of je nou student bent, leraar-in-opleiding, net afgestudeerd of gewoon graag iets bij wilt verdienen naast je huidige baan, Superprof is er voor iedereen die op zoek is naar een flexibele bijbaan.

Je hoeft niet langer zelf op zoek naar leerlingen : op Superprof komen leerlingen naar jou!

Voordelen

 • Beheer je eigen inkomsten : bepaal zelf je tarief per lesuur en houd 100% van wat de leerling jou uitbetaalt (wij geloven niet in commissie!)
 • Beheer je eigen uren : geen verplichtingen of vaste uren : slechts lesgeven wanneer jou dat uitkomt
 • Beheer zelf het contact met je leerlingen : bereik veel leerlingen tegelijk en accepteer of weiger vervolgens hun lesaanvragen
 • Beheer zelf waar je lessen plaatsvinden : geef lessen online via webcam, bij jou thuis, bij de leerling thuis of ergens anders
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier