Mechanisch boormeester
ECO-job
Arnhem, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij helpen bij het vinden van jouw ideale baan.

Onze landelijke aanpak, grondige kennis van de milieu markt, ons uitgebreide aanbod van vacatures en het aantal ingeschreven kandidaten maken ons hét vertrekpunt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe carrièrestap.

Functie omschrijving

Voor onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar boormeesters die ervaring hebben met mechanisch grondboren (puls-, avegaar-

spuit- en zuigboringen) en sonderen. We zoeken de ervaren boormeester in het midden van het land. Je gaat vooral bezig met het machinaal uitvoeren van milieukundig veldwerk.

Daarnaast kan het ook voorkomen dat je af en toe handmatig wat milieutechnisch veldwerk verricht. Afhankelijk van de projecten zal je met verschillende boorstellingen werken.

Functie eisen

Het is de bedoeling dat je op pad gaat met een assistent en samen zorgt dat de projecten uitgevoerd worden en de machines blijven werken.

Als mechanisch boormeester ben je daarom bekend met verschillende mechanische boormethoden en je hebt voldoende ervaring met het bedienen en onderhouden van de gebruikte boorequipment en materialen.

Bij voorkeur ben je ook erkend (of erkend geweest voor BRL 2101). Er wordt minimaal gevraagd om een afgeronde MBO-opleiding richting geotechniek / milieu.

Je bent technisch aangelegd en kan bij een storing snel de oorzaak naar boven halen. Je bent woonachtig in het midden o van het land en bent bij voorkeur in het bezit van een vrachtwagenrijbewijs, maar minimaal in bezit van rijbewijs BE.

In overleg

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
voortzetten
Aanvraagformulier