(senior) gedragskundige Volwassenen
Aveleijn
Aveleijn, afdeling ZOB in Borne
17 dagen geleden

Functie-omschrijving

Heb jij de ambitie om bij te dragen aan het meest optimale ondersteuningsaanbod voor volwassen cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek?

Word je als ervaren professional geprikkeld door complexe hulpvragen?

En doe je dat graag binnen een professionele, dynamische en financieel gezonde omgeving?

Solliciteer dan naar de functie van :

28 tot 32 uur)

voor de duur van vervanging zwangerschapsverlof van oktober tot april 2018

Gaat je voorkeur uit naar het werken met kinderen en jeugdigen?

Reageer dan op onze andere openstaande vacature.

Taken

Vanuit de afdeling Zorgondersteuning en Behandeling (ZOB) adviseer je, op basis van psychodiagnostische beeldvorming, over de best mogelijke ondersteuning en behandeling van volwassen cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals autisme, grensoverschrijdend gedrag, trauma of psychiatrische stoornissen.

Je deelt jouw kennis met begeleiders en formuleert en bewaakt, in samenspraak met de manager en andere disciplines, kwaliteitsnormen met betrekking tot het leefklimaat en de inhoud van de zorg-

en dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van individuele behandelplannen.

Werkomgeving

De afdeling Zorgondersteuning en Behandeling (ZOB) van Aveleijn is een dynamische, groeiende afdeling die volop in ontwikkeling is.

Een belangrijk pijler is de innovatiekracht vanuit de vraag van de cliënt. We werken binnen heel Aveleijn vanuit de kernwaarden Ontmoeten, Ontwikkelen en Ondersteunen.

Ca. 60 collega’s zijn vanuit diverse disciplines aan de afdeling ZOB verbonden. Naast de gedragskundigen zijn de psychologisch assistentes, vaktherapeuten, verpleegkundigen, psychiater en artsen jouw directe collega’s.

In dit professionele team werken je continu samen aan de beste kwaliteit van advies en behandeling. We volgen bewezen wetenschappelijke inzichten en zijn zelf actief op het gebied van praktijkgericht (wetenschappelijk) onderzoek in samenwerking met diverse universiteiten.

Je beschikt over

 • een afgeronde academische opleiding orthopedagogiek of psychologie;
 • specifieke kennis van en relevante werkervaring met diagnostiek en behandeling van cliënten met een verstandelijke beperking en de bijbehorende gedrags-
 • en / of psychiatrische problematiek;
 • een goed ontwikkeld kwaliteitsgevoel;
 • een rijbewijs en een auto.
 • Je bent

 • respectvol en oplossingsgericht;
 • advies- en communicatief vaardig;
 • zelfstandig, maar ook een teamspeler;
 • in staat te relativeren en reflectief.
 • Inschaling

  Aveleijn behoort tot de beste werkgevers in Twente en biedt ruime mogelijkheden in persoonlijke professionele ontwikkeling.

  De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is afhankelijk van kennis en ervaring ingedeeld in functiegroep 60 of 65 (maximaal € 4.

  477,- respectievelijk € 5.270,- o.b.v. 36 uur). Daarnaast heb je recht op een collectieve ziektekostenregeling, een pensioenopbouw bij PFZW en kun je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier